Collageen stimulerende CaHA Radiesse - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

Collagenogenesis

Collageen- De sleutel tot succes

Onmisbaar voor huidvolume en -elasticiteit

Collageen is de belangrijkste bouwsteen van de dermis van de huid, 70 % van het gewicht van de huid komt voor rekening van collageen dat zorgt voor een gezonde en jeugdige uitstraling . Met de leeftijd neemt de hoeveelheid collageen en de aanmaak van nieuw collageen af , verminderen huidvolume en – elasticiteit en gaat de kwaliteit van de huid achteruit. Dit uit zich in het ontstaan van rimpels. weefselatrofie(verschromeling, slinken) en slappere gezichtscontouren.

De generatie van collageen vezels in de ouder wordende huid is de motor van een vicieuze cirkel van afgenomen cellulaire activiteit, minder cellulaire vernieuwing en verlaagde eiwitsynthese ( eiwit aanmaak)

Minder intact collageen – gebreek aan structurele ondersteuning- verlies van activiteit van Fibroblasten- afgenomen collageen synthese is een vicieuze cirkel

Radiesse doorbreekt deze cyclus door de intradermale (binnen de huid) structurele ondersteuning te vergroten en stimuleert zo de activering van Fibroblasten en de productie van nieuw collageen. Terwijl gelmatrix met Calcium vult rimpels effectief, CaHA (Radiesse) stimuleert fibroblasten tot de productie van collageen. Deze procedure in medisch jorgon wordt genoemd als Collagenogenesis (aanmaak van Collageen)

Stevig collageen netwerk, versterkt de huid en geeft een liftend effect.

Makkelijk te injecteren met direct effect van volume correctie en contour correctie

Verbeteren van collageen productie

Drievoudige werking : volumelift, contourcorrectie, huidverjonging

Langdurige effect van 12-18 maanden.

Bijwerking 0%

Impuls van Collageen:

Radiesse zorgt voor een effectieve stimulans van de productie van nieuw collageen. Binnen 9 maande leidt een enkele injectie met Radiesse tot een aanzienlijk dichter netwerk van recent gevormd collageen type I, III en Elastine, terwijl al 3 maande na een eerste behandeling met Radiesse is de huid significant dikker dan voor de behandeling.

Radiesse is goedgekeurd door de FDA sinds 2006

90 % patienten tevredenheid na 12 maanden

Uitstekende verdraagbaarheid en veiligheid klinisch bewezen over meer dan 4000 patienten.

Bijwerking 0%

Referenties :

( Bass LS , et al . Aesthetics Surgery Journal 2010 ; 30: 235)

Mariano Busso. MD  Dermatologist , Miami, Florida , chief of Dermatology at Mercy Hospital Miami, Assistant Clinical professor University of Miami

Moers-Carpi M et al Dermatol Surg 2007 Dec; 33 Suppl 2: s144-51

Wat bieden wij :

Wij bieden Radiesse behandeling voor zowel volumeherstel  en contour correctie ook collagenogenogenessis door verdunnen van Radiesse en verspreiden door de hele gezicht, hals, decollette, handen en kipfille , voor hoeveelheid van Radiesse en de prijzen verwijzen wij u naar de Prijzen pagina.

Back To Top