Etermis 3 & 4 filler actie Geldig t/m 24-06-2019 - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
Etermis 3 & 4 Filler Actie Geldig T/m 24-06-2019

Etermis 3 & 4 filler actie Geldig t/m 24-06-2019

Actie Etermis Filler voor nieuwe klanten en/of samen komen met een nieuwe klant

Product: Etermis 3 filler en Etermis 4 filler

1 ml pop Up hyaluronzuur filler voor maar 160,-
voor behandeling van jukbeen, neus lippen plooien , Marionetlijnen lippen , lip contour en lip volume, kin , kaaklijn , wangen , kraaien pootjes en frons en voorhoofd

Waarom een etermis filler?

Er zijn vele merken fillers maar Etermis is ontwikkeld door Merz, een Duits farmaceutisch bedrijf, ze zijn een van de grootste en bekendste producenten van fillers ter wereld. Etermis wordt al vele jaren naar volle tevredenheid gebruikt in wel 90 landen en staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Deze filler is van hyaluronzuur, wat een lichaamseigen stof is, die zorgt voor volume en hydratatie in de huid. Etermis heeft verschillende soorten fillers, bijvoorbeeld Etermis 2 , 3 en 4.

Etermis 3

Deze filler is steviger dan Etermis 2 en heeft iets meer liftende werking dan Etermis 2 en zachter dan Etermis 4 . Het voordeel is o.a. dat de filler in veel verschillende gebieden kan worden gebruikt, zoals de contouren van de lippen of Lipvolume of kraaien pootjes etc.

Etermis 4

Wanneer u in een bepaald gebied meer volume wilt is deze filler het meest geschikt. Denk bijvoorbeeld aan het opvullen van de jukbeen, wangen, kaaklijn, neus-lippen plooien of de kin.

Actievoorwaarden

  • Deze actie is geldig van Maandag 10 juni  tot Donderdag 24 juni
  • Maximum van 2ml per persoon
  • Deze actie is bestemd voor nieuwe klanten en/of  met een nieuwe klant samenkomen
Back To Top