Huidkliniek Hilversum - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

Botuline rimpelzorg huidkliniek in Hilversum

Bent u op zoek naar een huidkliniek in Hilversum voor de beste behandeling door ervaren specialisten? Dan kunt u terecht bij de Botuline Rimpelzorg huidkliniek. Wij zijn ons continu aan het ontwikkelen om u te voorzien van de beste behandelingen. We gebruiken dan ook altijd de beste producten en de nieuwste technologieën. Wilt u meer weten over onze services in Hilversum? Neem dan contact op, of kom langs in de huidkliniek!

Rimpelbehandeling in Hilversum

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rimpelbehandeling in onze huidkliniek in Hilversum. Wij maken gebruik van botuline toxine, oftewel botox. Dit middel spuiten wij in de spieren die de rimpels veroorzaken. Hierdoor gaan deze zich ontspannen. Uw huid komt hierdoor in een rustperiode waardoor deze de mogelijkheid krijgt om zich te herstellen. Niet alleen zorgt dit ervoor dat de rimpels die er al zijn verminderen, maar het voorkomt ook de vorming van toekomstige rimpels. Zijn deze rimpels al te diep in de huid aanwezig, dan kan er op sommige plaatsen ook gewerkt worden met een filler. Zo wordt de huid weer mooi egaal.

Uw huidkliniek in Hilversum

U kunt echter niet alleen in onze huidkliniek in Hilversum terecht voor het verminderen van rimpels. U kunt bij ons tevens terecht voor onder andere:

  • Vermindering van migraine door middel van botox
  • Behandelen van tandenknarsen
  • Behandelen van spataderen
  • Behandelen van overmatige transpiratie
  • Permanente make-up

Bovendien verzorgen wij haarbehandelingen zoals haarimplantaties voor zowel mannen als vrouwen.

huidkliniek hilversum

Gratis eerste consult bij afname behandeling

Wanneer u een behandeling in onze huidkliniek in Hilversum overweegt, verwelkomen wij u van harte voor een consult. Tijdens dit eerste consult, wat ongeveer 20 minuten duurt, beantwoorden wij al uw vragen. Kiest u ervoor om u vervolgens in onze huidkliniek te laten behandelen, dan is dit eerste consult volledig gratis. Na het consult wordt u gevraagd een intakeformulier in te vullen dat wij naar onze artsen versturen. Onze artsen beoordelen vervolgens uw situatie, en geven aan of u voor de behandeling in aanmerking komt. Wanneer alles is goedgekeurd kunt u in Hilversum terecht voor de behandeling, nacontrole en eventuele follow-up.

Maak een afspraak bij onze huidkliniek

Wilt u ook een afspraak maken in de huidkliniek in Hilversum? Neem dan eenvoudig contact op met Botuline Rimpelzorg. Dat doet u door via het contactformulier een afspraak in te plannen, te bellen naar 06-23810747 of een mail te sturen naar info@rimpelzorg.nl. Wij verwelkomen u graag in onze huidkliniek in Hilversum!

Adresgegevens van onze huidkliniek in Hilversum

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Afspraak maken

rimpelzorg nederlandse vereniging esthetische geneeskunde

rimpelzorg merz

Back To Top