skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Fillers zijn de perfecte oplossing om het verlies van volume in het gelaat te verhelpen met direct resultaat. Met ‘fillers’ kun je lijnen en plooien opvullen zoals de neuslippenplooi en de fijne lijntjes op de wangen. Ook kunnen we extra volume geven aan een bepaald deel van het gezicht of het accentueren van bepaalde delen zoals lippen of jukbeenderen.

Wij maken hierbij gebruik van de beste fillers op basis van hyaluronzuur en op calcium basis. Beide komen ook van nature voor in het eigen lichaam en worden hierdoor ontzettend goed ontvangen. Fillers blijven gemiddeld 6 tot 12 maanden in het lichaam aanwezig.

Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die overal in het lichaam voorkomt. Naarmate je ouder wordt verlies je langzaam maar zeker onderhuids hyaluronzuur. Hierdoor gaat er volume verloren en droogt de huid uit. Als hyaluronzuur wordt aangevuld, werkt de gel als een kussentje dat de huid ondersteunt zodat volume en elasticiteit worden hersteld. Bovendien heeft hyaluronzuur een hydraterende werking.

Natuurlijke collageen neemt af naarmate je ouder wordt. Hierdoor verdwijnen de contouren uit het gezicht. Een filler op basis van calcium stimuleert het eigen collageen aanmaak en zorgt er voor dat de huid er weer jeugdig, stevig en glad uitziet.

Een behandeling begint altijd met het aangeven aan de arts wat jouw specifieke wensen zijn. De cosmetisch arts bepaalt vervolgens wat de mogelijkheden zijn. Hierbij kijkt hij zorgvuldig naar de elasticiteit en de kwaliteit van jouw huid. Daarna bepaalt hij de hoeveelheid die nodig is om volume te creëren. Vervolgens zal de filler door middel van een aantal kleine prikjes op de gewenste plaatsen aangebracht worden.

In meerdere onderzoeken is aangetoond dat fillers veilig zijn en tijdelijk aanwezig blijven in het lichaam. Je lichaam breekt ze vanzelf af.

Back To Top