Broxisme (Tandenknarsen) – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Verminder de spierspanning in uw kaken

Tandenknarsen

Soms is de spierspanning in de kaken zo verhoogd dat uw kaken overactief zijn. Overdag kunt u dit prima corrigeren. Vaak wordt u er door uw partner of uw tandarts op gewezen dat u ook ’s nachts knarst. Tandenknarsen kan door deze verhoogde spierspanning voortdurend plaatsvinden, maar het kan ook alleen plaatsvinden in stressvolle periodes. Het is vrijwel altijd mogelijk om tandenknarsen tegen te gaan door een behandeling met Botox(Botuline Toxine type A).

Waarom een behandeling tegen tandenknarsen?

Het malen en knarsen met uw kiezen betekent niet veel goeds voor uw gebit. Het kan uw tanden en kiezen beschadigen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw vullingen breken of last krijgen van vermoeide kauwspieren of pijn bij het gapen. Bij Botuline (Rimpelzorg klinieken) B.V. hebben wij ruime ervaringen met het behandelen van tandenknarsen met Botox .
De behandeling:
Een behandeling met Botox tegen tandenknarsen is een echte ‘lunchtime treatment’. U kunt letterlijk tijdens uw lunchpauze komen. Nadat er foto’s zijn gemaakt en u een gezondheidsverklaring en behandelovereenkomst hebt ingevuld, kan de behandeling al beginnen. Er worden 6-8 prikjes gezet in de kaakspieren waardoor de spanning wordt verlaagd. Na de behandeling kunt u het gebied nog even licht ‘afdrukken’. Koeling is niet noodzakelijk.
Verdoving: Niet nodig
Duur: 5 minuten
Pijn (0-10): 1
Product: Azzalure
Veiligheid: Uiterst veilig
Duurzaamheid: 3-6 maanden
Voor de behandeling:
Als u voor het eerst bij  Botuline (Rimpelzorg klinieken) B.V. komt, wordt uw gezondheid in kaart gebracht en geeft u de arts toestemming tot de Botox behandeling tegen tandenknarsen. Er worden 6-8 prikjes gezet per kant om de kaakspier te ontspannen.
Na de behandeling:
Ons advies is dezelfde dag van de Botox behandeling tegen tandenknarsen geen yoga te doen en niet te sporten. Het is verder wenselijk dat u gedurende twee uur na de behandeling niet gaat liggen.
Hersteltijd:
Deze Botox behandeling tegen tandenknarsen geeft nauwelijks bijwerkingen. In de meeste gevallen is het een lunchtime treatment en zult u niet zien dat u behandeld bent. In een enkel geval is er nog een klein blauw plekje te zien, maar dit is een uitzondering.
Duur resultaat:
Als de spiertjes in uw kaken behandeld zijn met Botox, is het eindresultaat nog niet direct merkbaar. De aanspanning, dus het tandenknarsen, zal verminderen vanaf 2 dagen tot 2 weken na de behandeling. U heeft gemiddeld 4 maanden plezier van deze Botox behandeling tegen tandenknarsen.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code