Liquid facelift - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

Liquid facelifts zijn het moderne alternatief voor de oude chirurgische facelifts, waarbij huid weggesneden werd en vervolgens werd strakgetrokken. Bij de liquid facelift krijgt het hele gezicht een verjongingsbehandeling waarbij verschillende producten worden gebruikt en verschillende injectietechnieken worden toegepast op het gezicht.

Behandeling:

Correctie van wallen, jukbeen, Neus-lippen plooien, lip volume correctie, Marionetlijn en Kaaklijn correctie.

NB: deze behandeling binnen 20 minuten is uitgevoerd met 4 ml hyaluronzuur en de na foto is 1 maand na de behandeling.

Bij de liquid facelifts gaat het niet alleen om bijvoorbeeld de kraaienpootjes of de fronsrimpels. Bij liquid facelifts wordt het gezicht in zijn geheel behandeld, all-in one dus! Door de rimpels die worden verzacht en de gezichtscontouren die worden hersteld, krijg het gezicht als het ware een `lift`. Een indruk van het resultaat kun je krijgen door de wangen naar de richting van je oren toe te bewegen.

Naarmate de jaren verstrijken verliezen we onze jeugdige ronde vormen en ons gezicht verliest haar volume. Als gevolg van het verouderingsproces verdwijnt de gladde die huid we ooit hadden en ontstaan er rimpels en zakkende huid. Denk aan een appel die je te lang laat liggen; het volume binnen in de appel verdwijnt waardoor de appel er aan de oppervlakte verschrompeld uit ziet. Rimpels opvullen alleen is op termijn niet meer voldoende

Bij een liquid facelift/facelift zonder snijden gaan we verder dan alleen het vullen van de rimpels. Bij een liquid facelift gaat het om het herstellen van volume in het gezicht. Uiteraard kunnen we de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels perfect behandelen met spierontspanner Botuline toxine.

Rimpels bij de neus en naast de mond kunnen we prima vullen met de diverse fillers zoals bv. Stylage, Teosyal, Glytone of Radiesse®.

Het kan dus een combinatie behandeling zijn van spierontspanners en fillers.

Back To Top