Liquid facelift Amsterdam – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Liquid facelift behandeling Amsterdam

Liquid facelifts zijn het moderne alternatief voor de oude chirurgische facelifts, waarbij huid weggesneden werd en vervolgens werd strakgetrokken. Bij de liquid facelift  behandeling bij Botuline Rimpelzorg Klinieken Almere en Amsterdam krijgt het hele gezicht een verjongingsbehandeling waarbij verschillende producten worden gebruikt en verschillende injectietechnieken worden toegepast op het gezicht.

liquid-behandeling-facelift

Behandeling:

Correctie van wallen, jukbeen, Neus-lippen plooien, lip volume correctie, Marionetlijn en Kaaklijn correctie.

NB: deze behandeling binnen 20-45 minuten is uitgevoerd met hyaluronzuur en de na foto is 1 maand na de behandeling.

Liquid facelift  gaat het niet alleen om bijvoorbeeld de kraaienpootjes of de fronsrimpels. Bij liquid facelifts in Botuline Rimpelzorg Klinieken wordt het gezicht in zijn geheel behandeld, all-in one dus! Door de rimpels die worden verzacht en de gezichtscontouren die worden hersteld, krijg het gezicht als het ware een `lift`. Een indruk van het resultaat kun je krijgen door de wangen naar de richting van je oren toe te bewegen.

Naarmate de jaren verstrijken verliezen we onze jeugdige ronde vormen en ons gezicht verliest haar volume. Als gevolg van het verouderingsproces verdwijnt de gladde die huid we ooit hadden en ontstaan er rimpels en zakkende huid. Denk aan een appel die je te lang laat liggen; het volume binnen in de appel verdwijnt waardoor de appel er aan de oppervlakte verschrompeld uit ziet. Rimpels opvullen alleen is op termijn niet meer voldoende

Bij een liquid facelift/facelift zonder snijden bij Botuline Rimpelzorg Klinieken gaan we verder dan alleen het vullen van de rimpels. Bij Liquid facelift Amsterdam en Almere een liquid facelift gaat het om het herstellen van volume in het gezicht. Uiteraard kunnen we de fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdsrimpels perfect behandelen met spierontspanner Botuline toxine(Liquid facelift Amsterdam en Almere ).

Rimpels bij de neus en naast de mond kunnen we prima vullen met de diverse fillers zoals bv. Stylage, Teosyal, Glytone of Radiesse®.

Het kan dus bij ons in Liquid facelift Amsterdam  en Almere een combinatie behandeling zijn van spierontspanners en fillers.

 

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM


Tijdelijk gesloten

Back To Top
Scan de code