skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Kies Botuline voor jouw fillerbehandeling in Hilversum

Voor een perfect uitgevoerde fillerbehandeling in Hilversum kun je het best terecht bij Botuline Rimpelzorg Klinieken. Met onze jarenlange ervaring en deskundige behandelaars weten wij namelijk alle soorten rimpels op een effectieve wijze te bestrijden. Uiteraard doen wij dit op basis van een persoonlijk behandelplan, dat je bij ons kunt laten samenstellen tijdens een intakegesprek. Nieuwsgierig naar wat een veilige en snelle fillerbehandeling in Hilversum specifiek voor jou kan betekenen? Lees verder voor meer informatie of neem contact met ons op.

Maak kennis met Botuline Rimpelzorg Klinieken

Een cosmetische ingreep van Botuline Rimpelzorg Klinieken heeft jou erg veel te bieden, want wij bestrijden alle vormen van huidveroudering en rimpelvorming. Denk daarbij aan het professioneel retoucheren van bepaalde soorten rimpels of het liften van wenkbrauwen. Het laten aanbrengen van permanente make-up en professionele behandelingen gericht op volumeherstel zijn andere specialiteiten van ons. Voor een fillerbehandeling in Hilversum ben je bij ons uiteraard ook aan het juiste adres. Alleszins zorgen onze behandelingen voor een veel frissere uitstraling bij de behandelden. Maak daarom je wensen aan ons kenbaar en wij zorgen voor een uitstekende behandeling op maat.

huidkliniek hilversum

Jouw fillerbehandeling in Hilversum

Met een fillerbehandeling worden jouw rimpels zorgvuldig opgevuld met Botuline toxine. Hierdoor zullen je spieren voortaan minder snel samentrekken en ongewenste bewegingen maken. Rimpelvorming wordt daardoor sterk afgeremd. Naar aanleiding van je spiersterkte zal precies de correcte hoeveelheid toxine worden vastgesteld. Met kleine prikjes wordt deze toxine vervolgens geïnjecteerd. Na jouw fillerbehandeling in Hilversum zul je al in drie à vier dagen resultaat zien. Het hoogtepunt volgt na ongeveer twee weken en houdt meestal langer dan drie maanden aan. Als je vervolgens vaker een behandeling inplant, dan ga je telkens langer van het gewenste resultaat genieten. Een nieuw behandelmoment is daardoor steeds minder vaak noodzakelijk. Uiteraard zal jouw fillerbehandeling in Hilversum worden uitgevoerd door een professionele BIG-geregistreerde arts.

Bel of mail ons

Ben je geïnteresseerd in een nauwkeurige en grondige fillerbehandeling in Hilversum door Botuline Rimpelzorg Klinieken? Om erachter te komen wat wij precies voor jou kunnen betekenen, kun je ons het best bellen via 06-23810747. Je kunt daarnaast ons online contactformulier invullen en een e-mail sturen kan ook: info@rimpelzorg.nl. Wij stellen tijdens een gratis intakegesprek een persoonlijk plan van aanpak op waarna we graag jouw fillerbehandeling in Hilversum tot in perfectie uitvoeren.

Adresgegevens van onze huidkliniek in Hilversum

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

    Afspraak maken

    rimpelzorg nederlandse vereniging esthetische geneeskunde

    rimpelzorg merz

    Back To Top