Neuslift – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Waarom zou je kiezen voor plastische chirurgie als je hetzelfde resultaat ook met veel minder ingrijpende oplossing kunt behalen, namelijk met Botuline Toxine.  Naarmate je wat ouder wordt, kan het gebeuren dat jouw neuspunt wat naar beneden gaat staan. Maar geen zorgen, een hangende neuspunt kan heel makkelijk behandeld worden. Het is namelijk een spiertje dat ervoor zorgt dat de neuspunt naar beneden wordt getrokken en dit spiertje kunnen we stilleggen door middel van Botuline Toxine.
Let wel op: ben jij ooit eerder geopereerd aan jouw neus? Dan is deze behandeling en een liquid neuscorrectie helaas niet mogelijk. De bloedvaten kunnen namelijk anders lopen en dit geeft een hoger risico op complicaties.

Neuscorrectie

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling wordt de neuspunt met Botuline Toxine geïnjecteerd, wat als effect heeft dat de neuspunt gelift wordt. Er is slechts een klein prikje nodig in het spiertje onder de neus wat ervoor zorgt ervoor dat de neuspunt op een veilige en eenvoudige manier weer naar boven wordt getrokken. De behandeling is zo voorbij, het duurt maximaal 15 minuten inclusief het consult.

Na de behandeling

Waar je op moet letten na de behandeling is dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat je na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Het resultaat is na twee weken optimaal. Wacht dus altijd even deze twee weken af, mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben jij altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient binnen twee tot vier weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van de Botuline Toxine zal drie tot vier maanden aanhouden, hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Neuslift kosten

De kosten van een neuslift bedragen €60,-.

Afspraak maken

Botuline is bereikbaar op maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag enkel telefonisch van 09:00 tot 17:00 uur. Bel Botuline Rimpelzorg kliniek  op het telefoonnummer 0623810747, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen via 06 23810747.

Liever eerst advies? Boek dan kosteloos en vrijblijvend een consult in. Een behandeling is ook direct na het consult mogelijk.

Back To Top