PlexR behandeling Almere – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Maak kennis met onze Plexr behandeling in Almere

rimpelzorg
Wil jij graag een Plexr behandeling in Almere? Kies voor Botuline Rimpelzorg Klinieken als jouw betrouwbare specialist. Een Plexr behandeling is een cosmetische behandeling met de nieuwste chirurgische apparatuur. Hiermee zijn wel tientallen cosmetische behandelingen te verrichten. Wil jij af van jouw fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdrimpels? Ontdek dan Plexr. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat jij in een mum van tijd van jouw ongewenste rimpels verlost bent. Onze gespecialiseerde artsen hebben veel kennis en kunde door hun jarenlange ervaring in cosmetische behandeling. Wens jij een geheel op maat afgestemde behandeling? Neem dan direct contact op voor een Plexr behandeling in Almere.

 

plexR behandelingooglidcorrectie

Voor & Na Foto’s

Wat doet onze Plexr behandeling in Almere voor je?

Een Plexr behandeling in Almere is ideaal wanneer je jouw hals, oogleden of wenkbrauwen een liftend effect wenst te geven. Alle verslapte huid kunnen wij effectief behandelen. De methode is geschikt voor elk type huid en daarbij compleet veilig. Wanneer je een Plexr behandeling kiest, zie je vrijwel direct resultaat. Dit resultaat is ook definitief. De huid zal zich namelijk niet herstellen na de behandeling. Een andere fijne bijkomstigheid is dat dat Plexr de aanmaak van elastine en nieuw collageen stimuleert. Dit zorgt voor extra stevigheid voor je huid. Ontdek vandaag nog onze Plexr behandeling in Almere!

De werkwijze bij onze behandeling

Kies jij ook voor een Plexr behandeling in Almere? Dan wordt deze behandeling verzorgd door een BIG-geregistreerde arts. Plexr bestaat uit een basis van plasma, die uit geïoniseerde gasmoleculen ontstaat. Met het plasma wordt jouw huid op kleine schaal behandeld, zonder hier direct contact mee te maken. Zodoende zal de kleine boog geladen plasma je huid puntsgewijs aanraken. Op deze plekken vindt er direct een liftend effect plaats. Probleemzones worden zo eenvoudig gemodelleerd. Maak ook kennis met onze Plexr behandeling in Almere en zie hoe jouw huid meteen verjongt!

Neem contact met ons op voor jouw behandeling

Wil je meer te weten komen over onze Plexr behandeling? Of wens je direct een afspraak in te plannen met onze kliniek? Benader ons dan vandaag nog, zodat wij een behandeling op maat kunnen realiseren. Ontdek onze flexibiliteit, betrouwbaarheid, uitmuntende service en kwalitatief hoogwaardige behandelingen. Bel 06-23810747 of mail naar info@rimpelzorg.nl. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij hopen je gauw te kunnen verwelkomen voor jouw Plexr behandeling in Almere!

Back To Top
Scan de code