PlexR behandeling Amsterdam – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Voor jouw Plexr behandeling in Amsterdam

Wens je een Plexr behandeling in Amsterdam te laten uitvoeren? Botuline Rimpelzorg Klinieken is jouw betrouwbare partner. Plexr omvat de nieuwste chirurgische apparatuur. Met deze geavanceerde technologie zijn werkelijk tientallen cosmetische behandelingen mogelijk. Wil jij snel van jouw kraaienpootjes, fronsrimpels of voorhoofdrimpels af? Maak dan kennis met Plexr. Deze behandeling verlost jou in no time van jouw ongewenste rimpels. Met onze vele jaren ervaring, hebben wij de nodige kennis en kunde in huis om deze behandelingen zorgvuldig uit te voeren. Geheel op maat gemaakt. Wat zijn jouw wensen voor jouw Plexr behandeling in Amsterdam?

Het effect van onze Plexr behandeling in Amsterdam

Onze Plexr behandeling in Amsterdam is uitermate geschikt wanneer je jouw oogleden, hals en wenkbrauwen wenst te laten liften. Alle verslapte huid is hiermee goed behandelbaar.
De methode is compleet veilig en, goed om te weten, geschikt voor elk huidtype. Kies je voor deze behandeling, dan zie je het mooie resultaat direct zichtbaar in je huid terugkomen. Ook is dit prachtige resultaat definitief. Dit komt doordat de huid niet in staat zal zijn te herstellen van deze behandeling. Nog een ander positief effect is dat de Plexr behandeling ook de aanmaak van nieuwe collageen en elastine stimuleert. Zo krijgt je huid nog meer stevigheid. Kies daarom voor onze Plexr behandeling in Amsterdam!

Werkwijze van Botuline Rimpelzorg

Wanneer je kiest voor onze Plexr behandeling in Amsterdam, wordt de behandeling uitgevoerd door een BIG geregistreerd arts. Plexr werkt vanuit een basis van plasma, wat ontstaat uit geïoniseerde gasmoleculen. Je huid wordt op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact te maken met jouw huid, zal de kleine boog die uit geladen plasma bestaat, je huid puntsgewijs aanraken. Op deze plekken ontstaat er direct een liftend effect. Via deze manier kan jouw huid gericht gelift worden en probleemzones worden gemodelleerd. Kies ook voor onze Plexr behandeling vanuit Amsterdam en ervaar een geweldig verjongend effect!

Neem direct contact met ons op

Ben je benieuwd geworden naar wat Plexr voor jouw huid kan doen? Maak dan snel een afspraak met onze kliniek, zodat wij een behandeling op maat voor je kunnen samenstellen.
Ontdek ook onze hoogwaardige kwaliteit behandelingen, flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelle service. Bel ons via:06-23810747 of mail naar info@rimpelzorg.nl. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Plan direct je intakegesprek in voor je Plexr behandeling in Amsterdam!

Back To Top
Scan de code