skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Botuline Rimpelzorg Klinieken: voor jouw Plexr behandeling in Hilversum

Als jij een Plexr behandeling in Hilversum zou willen laten uitvoeren, dan hoef je voor een deskundige partner nu niet meer verder te zoeken. Botuline Rimpelzorg Klinieken beschikt namelijk over de ervaring en over de benodigde specialistische apparatuur om dergelijke behandelingen tot een goed einde te brengen. Bij ons kun je op deze manier voor tientallen cosmetische behandelingen terecht. Dus wil jij iets laten doen aan bijvoorbeeld fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes of een verslapte huid? Lees verder om te weten wat een Plexr behandeling in Hilversum dan voor jou kan betekenen.

Waarom een Plexr-behandeling?

Wanneer je jouw oogleden, hals of wenkbrauwen wenst te laten liften, dan is een innovatieve Plexr behandeling in Hilversum waarschijnlijk de beste keuze. Verslapte huid is hiermee uitstekend behandelbaar. Daarnaast is dit een compleet veilige behandelmethode die ook nog eens geschikt is voor ieder huidtype. Bovendien is een goed resultaat direct na een behandeling al zichtbaar én is dit resultaat definitief, want de huid is niet in staat te ‘herstellen’ van deze behandeling. Tenslotte zorgt onze Plexr-behandeling in Hilversum ervoor dat bij jou nieuwe aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Jouw huid krijgt hierdoor extra en blijvende stevigheid.

Hoe werkt Plexr?

Een Plexr-behandeling is een nog vrij nieuwe behandelmethode. Plexr werkt op basis van plasma, dat ontstaat uit geïoniseerde gasmoleculen. Op zeer kleine schaal wordt jouw huid behandeld met plasma. Er wordt geen direct contact gemaakt met jouw huid. Een kleine boog bestaande uit geladen plasma zal je huid slechts puntsgewijs aanraken. Op precies deze plekken ontstaat dan onmiddellijk een liftend effect. Zo worden probleemzones in de huid uiterst gericht aangepakt en gemodelleerd. Als je een Plexr behandeling wenst in Hilversum, dan ben je bij Botuline Rimpelzorg Klinieken aan het juiste adres. Wij laten deze behandelingen louter uitvoeren door BIG-geregistreerde artsen.

Contacteer ons voor jouw Plexr behandeling in Hilversum

Wil jij jouw huid een opknapbeurt geven en ben je benieuwd wat een Plexr behandeling in Hilversum precies voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met Botuline Rimpelzorg Klinieken voor een intakegesprek. Bel 06-23810747, stuur een e-mail naar info@rimpelzorg.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Bij Botuline kijken wij er naar uit een gepersonaliseerd plan op te stellen voor jouw Plexr behandeling in Hilversum.

Back To Top