skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Een mini facelift is een ingreep onder plaatselijke verdoving waarbij de plastisch chirurg de wangen strakker maakt.

WAAROM EEN MINI FACELIFT?

  • Kosteloos en vrijblijvend consult bij plastisch chirurg
  • Scherpe vaste totaalprijs van €2.550,-
  • Een veel sneller herstel dan bij een gewone facelift

VOORDELIG BIJ BOTULINE RIMPELZORG KLINIEKEN B.V.

Rimpelzorg klinieken  biedt een mini facelift aan voor een vaste voordelige totaalprijs van €2.550,-. Dit is een all-inclusive prijs, dus inclusief intake, drukverband en nacontrole. Let op! Wil jij jouw behandeling in termijnen betalen? Zorg dan dat je voorafgaand aan jouw consult de betalingsregeling met Cosmetic Finance geregeld hebt, anders kunnen wij na het consult helaas geen operatiedatum inplannen. Het is niet mogelijk om via Faceland de termijnbetaling te regelen, je regelt dit zelf met een betalingsregeling bij  https://www.rimpelzorg.nl/gespreide-betaling/ Lees hier meer over de voorwaarden van gespreid betalen.

HET CONSULT

Plastisch chirurg  kijkt bij een kosteloos en vrijblijvend consult in Botuline rimpelzorg kliniek Hilversum of Almere of je een geschikte kandidaat bent voor een mini facelift. Het kan zijn dat je een perfecte kandidaat bent voor de behandeling, maar het kan ook zijn dat plastisch chirurg samen met jou tot de conclusie komt dat een volledige facelift nodig is.

HOE GAAT DE OPERATIE IN ZIJN WERK?

Een mini facelift gebeurt onder plaatselijke verdoving in Rimpelzorg  locatie Amsterdam . De operatie duurt ongeveer een uur. Via een sneetje voor het oor wordt overtollige huid weggehaald en je gezicht strakker gemaakt. Drains zijn niet nodig en met oplosbare hechtingen wordt de huid gesloten. Aan het einde van de operatie wordt een stevig verband aangelegd.

NA DE MINI FACELIFT

Het verband moet je 48 uur dragen. De meeste mensen kunnen na een week weer hun dagelijkse dingen doen, behalve sporten en zwaar werk. De zonnebank mag na 6 weken weer, maar dan moet je wel de littekens bedekken om pigmentatie te voorkomen. Een week na de operatie is je eerste controlebezoek. We zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor al je vragen.

VEILIGHEID

Plastisch chirurg … is een zeer ervaren plastisch chirurg met jarenlange ervaring. Rimpelzorg kliniek is de grootste aanbieder van cosmetische geneeskunde.

MINI FACELIFT COMBINATIEBEHANDELINGEN

Het kan voorkomen dat een aanvullende ingreep noodzakelijk is om tot een beter resultaat van de facelift te komen. In dit geval heeft Rimpelzorg kliniek speciaal voor jou een aantal ingrepen gecombineerd. Hierbij profiteer jij van hoge kortingen. Bekijk de meest voorkomende combinaties hieronder:

  • Mini facelift + bovenooglidcorrectie nu voor €3.345,-. Hierbij profiteer jij van €100,- korting!
  • Mini facelift + onderooglidcorrectie nu voor €3.850,-. Hierbij profiteer jij van €650,- korting!
  • Mini facelift + bovenooglidcorrectie + onderooglidcorrectie nu voor €4.445,-. Hierbij profiteer jij van €805,- korting!

Benieuwd of jij in aanmerking komt voor één van bovenstaande combinaties? De plastisch chirurg adviseert jou graag op het vrijblijvende en kosteloze consult.

EEN CONSULT INBOEKEN BIJ FACELAND

Rimpelzorg is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag enkel telefonisch van 09:00 tot 17:00 uur. Bel Rimpelzorg kliniek op het telefoonnummer 0610882004 of 0623810747, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website.

Je kunt ook een WhatsApp berichtje sturen naar Rimpelzorg kliniek . Wil je ook op de hoogte blijven van het nieuws rondom Rimpelzorg kliniek Chirurgie ? Meld je dan aan voor de WhatsApp nieuwsbrief chirurgie door jouw naam te appen naar 06 22 74 73 36.

Back To Top