Profhilo behandeling | Amsterdam – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Profhilo behandeling: Prijzen, effecten en resultaten bij Botuline Rimpelzorg Klinieken B.V.

Profhilo, aangeboden door Botuline Rimpelzorg Klinieken B.V., staat bekend om zijn effectieve hyaluronzuurbehandeling die elastine en collageen stimuleert, de huid lift, fijne lijntjes vermindert en poriën verfijnt, zonder toevoeging van volume aan het gezicht.

De behandeling omvat het injecteren van 2 ml hyaluronzuur op 10 strategische plekken in het gezicht, wat zorgt voor een gelijkmatige verspreiding. Deze sessie, die ongeveer 15-30 minuten duurt, richt zich niet alleen op het gezicht maar biedt ook verjonging op de hals en decolleté.

Profhilo gaat verder dan enkel het verminderen van rimpels; het bevordert de aanmaak van collageen, elastine en vetweefsel, waardoor fijne lijntjes, acne en de algemene stevigheid van de huid verbeteren. Voor een nog frissere uitstraling bestaat de mogelijkheid van een aanvullende traangoot behandeling.

Om de beste resultaten te behalen, zijn meerdere behandelingen nodig, waarbij zichtbare verbeteringen na 6-8 weken merkbaar zijn. Om dit effect te behouden, wordt aanbevolen elke 6 maanden een onderhoudsbehandeling te ondergaan. De tweede behandeling vindt plaats na vier weken, waardoor de aanmaak van collageen en elastine verder wordt gestimuleerd.

Overweeg je Profhilo prijzen? Voor een helder beeld van de kosten en om te ervaren hoe betaalbaar deze behandeling is voor jouw gewenste resultaten, nodigen we je uit contact op te nemen met Botuline Rimpelzorg Klinieken B.V. Profhilo prijzen variëren, afhankelijk van de kliniek en regio. Bespreek de mogelijkheden en investeer in een stralende, jeugdige uitstraling die binnen handbereik ligt.

Ontdek bij Botuline Rimpelzorg Klinieken B.V. niet alleen de prijzen, maar ook waarom Profhilo een waardevolle investering kan zijn voor een revitaliserende huid. Neem contact op voor gedetailleerde informatie over Profhilo prijzen en ontdek de weg naar een jeugdige, stralende uitstraling.

Profhilo prijzen zijn variabel, dus raadpleeg Botuline Rimpelzorg Klinieken B.V. voor nauwkeurige informatie over de kosten. Investeer in je schoonheid en ontvang deskundig advies over Profhilo prijzen, waar betaalbaarheid hand in hand gaat met een jeugdige uitstraling.

Denk je aan Profhilo? Ontvang bij Botuline Rimpelzorg Klinieken B.V. gedetailleerde informatie over de prijzen en ontdek de betaalbare weg naar een jeugdige, stralende huid. Maak bewust de keuze met inzicht in de variabele Profhilo prijzen en investeer in een vernieuwd, zelfverzekerd voorkomen.

Klik op de onderstaande link voor meer informatie:

Populaire Behandelingen

Botox

PlexR

PlexR

PlexR® Soft Surgery

Ooglidcorrecties

Huidveroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes

Acne en acnelittekens

Littekens en keloïd

Body Sculpting

Body Sculpting

Bodysculpting

Cool Sculpting

Geen operatie

Geen hersteltijd

Voor het hardnekkige vet

Permanent ontharen

Permanent ontharen

Laserbehandelingen

Permanente ontharing voor alle huidtypen

Soprano ICE systeem:

Nagenoeg pijnloos

Alle huidtypen

HIFU behandelingen

Hifu behandelingen

HIFU behandelingen

HIFU Face&body lift

HIFU&HIFU Femininum

Face

Body

Onze Vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code