Traangoot filler prijs – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Voordelige prijzen voor Traangootbehandelingen

rimpelzorg

Botuline Rimpelzorg Klinieken B.V., de toonaangevende kliniek voor het behandelen van traangootjes en andere cosmetische zorgen. Veroudering, erfelijkheid en gewichtsverlies kunnen leiden tot permanente donkere kringen en holle traangootjes, waardoor vermoeidheid snel zichtbaar wordt.

Onze deskundige cosmetisch artsen streven naar het leveren van het beste resultaat, waarbij we gebruik maken van hoogwaardige hyaluronzuurfillers. Deze behandeling staat bekend om haar buitengewone effectiviteit en wordt vaak geprezen om haar vermogen om volumeverlies in de traangootjes te herstellen. In sommige gevallen kan een onderooglidcorrectie een nog betere oplossing zijn, waarvoor onze ervaren artsen beschikbaar zijn om advies te geven.

Bij Botuline Rimpelzorg Klinieken B.V. staat het streven naar een mooi en natuurlijk resultaat centraal. Onze specialisten combineren vaak fillers met huidverbeterende behandelingen zoals de PlexR Soft Surgery voor een nog verbluffender effect.

Als je overweegt om je traangootjes te laten behandelen, nodigen we je van harte uit voor een vrijblijvend consult. Tijdens dit consult zal onze arts je uitgebreid informeren over de behandeling, de te verwachten resultaten en de veiligheid ervan. Wil je graag persoonlijk advies ontvangen? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze ervaren artsen. Bij Botuline Rimpelzorg Klinieken B.V. staat kwaliteit en prijsbewustzijn hoog in het vaandel, omdat we geloven dat iedereen recht heeft op een betaalbare en hoogwaardige cosmetische zorg.

Bij Botuline Rimpelzorg Klinieken B.V. streven we ernaar om hoogwaardige cosmetische zorg toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom bieden we competitieve prijzen aan voor onze traangootbehandelingen met fillers. We geloven dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn en streven ernaar om onze diensten tegen eerlijke en transparante tarieven aan te bieden. Onze focus ligt op het leveren van uitstekende resultaten, zonder dat dit gepaard gaat met buitensporige kosten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen en financiële mogelijkheden. We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van je cosmetische doelen, zonder dat je daarvoor diep in de buidel hoeft te tasten.

 

Klik op de onderstaande link voor meer informatie:

 

Populaire Behandelingen

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Botox

PlexR

PlexR

PlexR® Soft Surgery

Ooglidcorrecties

Huidveroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes

Acne en acnelittekens

Littekens en keloïd

Body Sculpting

Body Sculpting

Bodysculpting

Cool Sculpting

Geen operatie

Geen hersteltijd

Voor het hardnekkige vet

Permanent ontharen

Permanent ontharen

Laserbehandelingen

Permanente ontharing voor alle huidtypen

Soprano ICE systeem:

Nagenoeg pijnloos

Alle huidtypen

HIFU behandelingen

Hifu behandelingen

HIFU behandelingen

HIFU Face&body lift

HIFU&HIFU Femininum

Face

Body

Onze Vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code