Lippen volume - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

Als je niet helemaal tevreden bent over het volume van je lippen en graag vollere lippen wenst, kun je uitstekend worden behandeld met een hyaluronzuur filler.

Met een heel fijn naaldje wordt de filler op de gewenste plek geïnjecteerd. Daarbij streven wij altijd een zo natuurlijk mogelijk resultaat na. Een filler in de lippen hoeft er namelijk zeker niet ‘opgespoten’ uit te zien. Hoe de lipcontour er uit moet komen te zien is echter vaak de eigen keuze.

Eventueel kan de lipcorrectie gecombineerd worden met botox, deze ontspant de spier die de scherpe lijntjes en rimpels in het de rand van de lippen slijpt. Zo krijg je de ideale lipcontour, met een extra mooie lach en volle lippen.

Wij hebben een speciale manier ontwikkeld om de lippen volgens de perfecte proporties te behandelen. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur dat volgens de wetten van de gulden snede, de “golden ratio”, in de lippen wordt ingespoten. Wanneer je erg dunne lippen hebt en je een lipvergroting wil voor mooie volle lippen, zal de arts je waarschijnlijk vertellen dat de huid van de lippen langzaam opgerekt moet worden en je dus meerdere behandelingen nodig zal hebben voor een optimaal resultaat.

Naarmate we ouder worden verliezen de lippen volume, zakken de mondhoeken iets naar beneden en ontstaan er rimpels op de bovenlip. Met Stylage lips bieden wij je de oplossing. Deze tijdelijke injectable kenmerkt zich door haar veiligheid. De mond is zeer persoonlijk. Een ervaren en goed cosmetisch oog is belangrijk in het vinden van een goede balans om de lippen te creëren die bij je past. We gaan altijd secuur te werk en vragen je om na circa 2 weken op controle te komen. Desgewenst kunnen we je lippen dan nog iets meer volume geven. Kortom we begeven ons altijd aan de veilige en natuurlijke kant.

Back To Top