Hangende mondhoeken – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Hangende mondhoeken

Wanneer je hangende mondhoeken hebt die in een rust situatie naar beneden hangen kan dit een wat ontevreden gezicht geven. De oorzaak hiervan is een overactief spiertje dat de mondhoeken naar beneden trekt.

Met Botuline toxine kunnen deze spiertjes worden ontspannen. Hierdoor komen de hangende mondhoeken subtiel omhoog waardoor de uitstraling een stuk vrolijker wordt.

Vaak wordt naast Botuline toxine voor een filler gekozen omdat fillers de schaduw van de marionetlijnen kunnen verminderen. De marionetlijnen lopen van je mondhoeken schuin naar beneden. Het kan een enorm dankbare behandeling zijn om deze lijn te verminderen, omdat de gezichtsuitdrukking dan veel vrolijker wordt. Net als de neus mond plooi (of neus-lippen plooi) is de marionetlijn een gevolg van de normale verouderingsprocessen. Doordat de huid van de wang naar binnen beweegt en als het ware over de mondhoek struikelt, ontstaat een schaduw.

De beste behandeling van hangende mondhoeken en marionetlijnen is een combinatie van Botuline toxine en fillers, waarbij een liftende behandeling wordt uitgevoerd zoals bij de Liquid Facelift.

Welke filler jouw arts gebruikt om jouw marionet lijnen te verzachten hangt af van de diepte van de plooien. De feitelijke behandeling bestaat uit een aantal prikjes waarmee de gelvormige filler precies op de juiste plaats onder de huid wordt aangebracht. Het resultaat van de behandeling met een hyaluronzuur filler blijft ongeveer 9 tot 15 maanden zichtbaar. Met de Radiesse® filler kan dit oplopen tot anderhalf jaar.

 

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Instagram
Tiktok
Back To Top
Scan de code