Micro-needling – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Micro-Needling

De Gold Pen is een revolutionair apparaat voor het toepassen van ‘Micro- Needling’. De Gold Pen maakt met gebruik van minuscule naaldjes, microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. Hierdoor komen groeifactoren vrij, die de aanmaak en herstructurering van collageen en elastine (bindweefsels) stimuleren; Collageen Inductie Therapie (CIT). De huid wordt hierdoor voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur.

Een behandeling met de Gold Pen is een effectieve manier om je huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Om het resultaat van jouw behandeling te optimaliseren, brengen onze huidspecialisten tijdens de behandeling actieve werkstoffen in de huid, gericht op de indicatie. Ook na de behandeling zal de huid de actieve werkstoffen uit jouw huidverzorgingsproducten beter opnemen.

Bij een Micro-Needling behandeling wordt gebruik gemaakt van minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen. Het voelt alsof er een schuurpapiertje over de huid wordt bewogen. Het ervaren van pijnsensaties is afhankelijk van de diepte van de behandeling. Bij diepere behandelingen maken wij echter gebruik van een verdovende crème. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

Deze behandelingen worden in een kuurverband aangeboden. Meestal zijn 4 tot 6 behandelingen voldoende voor het gewenste resultaat. De kosten van deze behandeling variëren van €100,- tot €250,- per behandeling. De prijs is afhankelijk van de grootte van het behandelgebied en de gebruikte werkstof.

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze behandeling? Maak dan nu een afspraak voor een gratis consult!

Indicaties waarvoor Micro-Needling wordt toegepast: fijne lijntjes, acné, littekens, zonbeschadiging, grove huidstructuur, pigment stoornissen, vergrote poriën, striae, algehele huidverbetering, alopecia (lokaal haarverlies van hoofd en baard).

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code