Micro-needling - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

disclaimer: SONY DSC

De Gold Pen is een revolutionair apparaat voor het toepassen van ‘Micro- Needling’. De Gold Pen maakt met gebruik van minuscule naaldjes, microscopisch kleine kanaaltjes in de huid. Hierdoor komen groeifactoren vrij, die de aanmaak en herstructurering van collageen en elastine (bindweefsels) stimuleren; Collageen Inductie Therapie (CIT). De huid wordt hierdoor voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur.

Een behandeling met de Gold Pen is een effectieve manier om je huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Om het resultaat van jouw behandeling te optimaliseren, brengen onze huidspecialisten tijdens de behandeling actieve werkstoffen in de huid, gericht op de indicatie. Ook na de behandeling zal de huid de actieve werkstoffen uit jouw huidverzorgingsproducten beter opnemen.

Bij een Micro-Needling behandeling wordt gebruik gemaakt van minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen. Het voelt alsof er een schuurpapiertje over de huid wordt bewogen. Het ervaren van pijnsensaties is afhankelijk van de diepte van de behandeling. Bij diepere behandelingen maken wij echter gebruik van een verdovende crème. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten.

Deze behandelingen worden in een kuurverband aangeboden. Meestal zijn 4 tot 6 behandelingen voldoende voor het gewenste resultaat. De kosten van deze behandeling variëren van €100,- tot €250,- per behandeling. De prijs is afhankelijk van de grootte van het behandelgebied en de gebruikte werkstof.

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze behandeling? Maak dan nu een afspraak voor een gratis consult!

Indicaties waarvoor Micro-Needling wordt toegepast: fijne lijntjes, acné, littekens, zonbeschadiging, grove huidstructuur, pigment stoornissen, vergrote poriën, striae, algehele huidverbetering, alopecia (lokaal haarverlies van hoofd en baard).

 

Back To Top