Klachtenbehandeling – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Klachtenbehandeling

Stap 1. Eerst mondeling
Ben jij ergens niet tevreden over of heb je vragen?  Dan verzoeken wij jou om telefonisch 085 – 666 522 29 | 06 – 10 88 20 04 , per email info@rimpelzorg.nl of via het klachtenformulier contact op te nemen. Het liefst alvast een foto van het behandelde gebied meesturen en je naam vermelden. De assistenten of de heer Sediqi van Rimpelzorg Klinieken staan jou graag te woord om de oplossing te zoeken voor de ontstane verwarring, teleurstelling, vragen of het probleem. Indien wenselijk wordt een controle afspraak bij de arts ingepland.

  • Rimpelzorg Klinieken  neemt elke klacht serieus.
  • Het tijdig informeren geeft Rimpelzorg Klinieken de mogelijkheid om samen met jou een goede oplossing te vinden.
  • Rimpelzorg Klinieken wil altijd leren en uw klacht helpt ons de kwaliteit van zorg- en dienstverlening te optimaliseren.

Stap 2
Klachtenfunctionaris
Indien u er met de behandelend arts van Rimpelzorg Klinieken niet uitkomt dan kunt u uw klacht voorleggen aan Mw. E Akiloglu  tijdelijke klachten functionaris van Rimpelzorg Kliniek Almere, haar email adres is rimpelzorgkliniek.secretariaat@gmail.com and deze zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om u over de vervolgprocedure te informeren. Deze houd in dat de klacht aangemeld zal worden bij Erisietsmisgegaan.nl. De onafhankelijke klachtenfunctionaris van Erisietsmisgegaan zal uw klacht verder behandelen.

Indien u er met Erisietsmisgegaan niet uitkomt, dan kunt u zich wenden tot de geschilcommissie van Eeisietsmisgegaan.

* Tevredenheid over het resultaat van behandelingen staan los van betaling in termijnen. Wij zullen te allen tijde streven naar het behalen van het resultaat dat u voor ogen hebt, daarom hechten wij veel waarde aan een uitgebreid gesprek vooraf en de benodigde nazorg achteraf.

Back To Top
Scan de code