Lippen contour - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

De lippen vormen een belangrijk onderdeel van het gezicht. Uiteraard zijn ze functioneel. We praten er immers mee, maar ze vervullen ook een sensuele rol. Mooie, vollere lippen geven ook een jeugdigere uitstraling. Wilt u meer symmetrie, volume, contour, af van de rimpels boven de lippen of storen de afhangende mondhoeken u? Dankzij onze verschillende injectables zijn we in staat om de lippen te creëren die u wenst.

Als je niet helemaal tevreden bent over je lip contour en graag volle lippen wil hebben, kun je uitstekend worden behandeld met een hyaluronzuur filler.

Eventueel kan de lipcorrectie gecombineerd worden met een spierontspanner, deze ontspant de spier die de scherpe lijntjes en rimpels in het de rand van de lippen slijpt. Zo krijg je de ideale lipcontour, met een extra mooie lach en volle lippen.

Bij Botuline Rimpelzorg Klinieken hebben we een speciale manier ontwikkeld om de lippen volgens de perfecte proporties te behandelen. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur dat volgens de wetten van de gulden snede, de “golden ratio”, in de lippen wordt ingespoten. Wanneer je erg dunne lippen hebt en je een lipvergroting wil voor mooie volle lippen, zal de arts je waarschijnlijk vertellen dat de huid van de lippen langzaam opgerekt moet worden en je dus meerdere behandelingen nodig zal hebben voor een optimaal resultaat.

Naarmate we ouder worden verliezen de lippen volume, zakken de mondhoeken iets naar beneden en ontstaan er rimpels op de bovenlip. Met Stylage lips bieden wij je de oplossing. Deze tijdelijke injectable kenmerkt zich door haar veiligheid. De mond is zeer persoonlijk. Een ervaren en goed cosmetisch oog is belangrijk in het vinden van een goede balans om de lippen te creëren die bij je passen. We gaan altijd secuur te werk en vragen je om na circa 2 weken op controle te komen. Desgewenst kunnen we je lippen dan nog iets meer volume geven. Kortom we begeven ons altijd aan de veilige en natuurlijke kant.

Back To Top