Lippen contour – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Lippen contour / lippen opvullen

lippen opvullenDe lippen vormen een belangrijk onderdeel van het gezicht. Uiteraard zijn ze functioneel. We praten er immers mee, maar ze vervullen ook een sensuele rol. Mooie, vollere lippen geven ook een jeugdigere uitstraling. Wilt u meer symmetrie, volume, contour, af van de rimpels boven de lippen of storen de afhangende mondhoeken u? Dankzij onze verschillende injectables zijn we in staat om de lippen te creëren die u wenst.

Als je niet helemaal tevreden bent over je lip contour en graag volle lippen wil hebben, kun je uitstekend worden behandeld met een hyaluronzuur filler.

Eventueel kan de lipcorrectie gecombineerd worden met een spierontspanner, deze ontspant de spier die de scherpe lijntjes en rimpels in het de rand van de lippen slijpt. Zo krijg je de ideale lipcontour, met een extra mooie lach en volle lippen.

Bij Botuline Rimpelzorg Klinieken hebben we een speciale manier ontwikkeld om de lippen volgens de perfecte proporties te behandelen. Hierbij maken we gebruik van hyaluronzuur dat volgens de wetten van de gulden snede, de “golden ratio”, in de lippen wordt ingespoten. Wanneer je erg dunne lippen hebt en je een lipvergroting wil voor mooie volle lippen, zal de arts je waarschijnlijk vertellen dat de huid van de lippen langzaam opgerekt moet worden en je dus meerdere behandelingen nodig zal hebben voor een optimaal resultaat.

Naarmate we ouder worden verliezen de lippen volume, zakken de mondhoeken iets naar beneden en ontstaan er rimpels op de bovenlip. Met Stylage lips bieden wij je de oplossing. Deze tijdelijke injectable kenmerkt zich door haar veiligheid. De mond is zeer persoonlijk. Een ervaren en goed cosmetisch oog is belangrijk in het vinden van een goede balans om de lippen te creëren die bij je passen. We gaan altijd secuur te werk en vragen je om na circa 2 weken op controle te komen. Desgewenst kunnen we je lippen dan nog iets meer volume geven. Kortom we begeven ons altijd aan de veilige en natuurlijke kant.

 

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Tijdelijk gesloten

Back To Top
Scan de code