Frons rimpels – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Frons rimpels behandeling

Boos kijken we allemaal weleens,maar sommigen krijgen te horen dat ze continu boos kijken. De fronslijnen zijn hier vaak verantwoordelijk voor.

De fronslijnen behoren tot de zogenaamde dynamische rimpels. Dit wil zeggen dat deze rimpels ontstaan door spieractiviteit, waardoor na verloop der tijd lijntjes in de huid blijven staan. Doordat de spieractiviteit in het gelaat toeneemt en de huid steeds minder vergevingsgezind wordt door de afname van onder andere collageen, zullen de lijntjes onbehandeld steeds dieper worden.

Door de spiertjes tijdelijk te ontspannen doorbmiddel van een behandeling met een spierontspanner als Botuline toxine, krijgt de huid de kans om zich te herstellen. Oppervlakkige lijntjes zullen gaan verdwijnen en diepere lijnen zullen verminderen en verzachten. Doordat de spieren die verantwoordelijk zijn voor het fronsen ook in rust vaak de wenkbrauwen een beetje naar beneden en naar binnen trekken, is een mooie bijkomstigheid van deze behandeling dat de wenkbrauwen meestal heel subtiel wat frisser komen te staan.

De behandeling met Botuline Toxine van de frons is volstrekt ongevaarlijk en neemt slechts ongeveer tien minuten in beslag. Reken bij een eerst bezoek op iets meer tijd, ongeveer 30 minuten. Na ongeveer vijf dagen begint de behandeling zijn werking te laten zien, je zult merken dat je de frons spieren steeds minder kunt aanspannen. Na ongeveer twee weken is de werking optimaal. We zien je dan ook graag even terug op controle rond die tijd om het resultaat te evalueren.

De behandeling behoudt zijn werking ongeveer drie tot vier maanden en dient daarna herhaald te worden voor het behoud van een optimaal resultaat.

Bij diepere fronslijnen kan een behandeling met Botuline Toxine gecombineerd worden met een filler behandeling met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stofje dat van nature in het lichaam en voornamelijk in de huid voorkomt. Overgevoeligheids- of allergische reacties zijn daarom ook niet te verwachten. Het effect van de filler behandeling is direct zichtbaar, en blijft ongeveer negen tot twaalf maanden optimaal.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code