Neus lippen plooien – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Een neus lippenplooi is de lijn die van de zijkant van je neus naar de lippen loopt. Deze lijn wordt door veel mensen als vervelend ervaren. De neus lippenplooi kan een vermoeid uiterlijk veroorzaken. Veranderingen in het gezicht hebben vooral te maken met het afnemen van volume in het gezicht. Zo zijn de vetcompartimenten op de jukbeenderen erg zwaar. Naarmate je ouder wordt, zal je huid slapper worden met als gevolg de bekende neus-lippenplooi en de hamsterwangetjes. Zwaartekracht speelt hierin een rol, maar ook de afname van hyaluronzuur, collageen en elastine.

De meest ideale oplossing hiervoor is het herstellen van de V-vorm in je gezicht door de jukbeenderen meer volume te geven. Is dit niet voldoende? Dan kunnen de neus-lippenplooi of de hamsterwangetjes apart behandeld worden. Invloeden van buitenaf kunnen een negatief effect hebben op de huid waardoor er sneller rimpels en lijnen ontstaan. Je kunt hierbij denken aan roken, alcohol en veel zonlicht.

Indien je de neus lippenplooi vervelend of ontsierend vindt, dan kun  je besluiten om deze te laten verwijderen. Hiervoor is niet altijd een chirurgische ingreep nodig. Zo kun je bij één van onze artsen een behandeling met een spierontspanner Botuline toxine krijgen of je neus lippenplooi wordt gevuld met fillers.

De arts geeft u wel altijd eerlijk advies. Tijdens een consult bespreekt de arts uw klachten en neemt hij de behandelingen met je door.

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? En wil je kennis maken met Botuline Rimpelzorg Klinieken? Vraag dan een consult aan . Tijdens het gesprek kun je aangeven wat jouw wensen zijn. De arts zal je huid beoordelen en aangeven welke behandeling bij je past. Ook worden alle aspecten van een behandeling besproken. Je kunt vervolgens een weloverwogen keuze maken.

 

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code