Neus lippen plooien - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

 

 

Een neus lippenplooi is de lijn die van de zijkant van je neus naar de lippen loopt. Deze lijn wordt door veel mensen als vervelend ervaren. De neus lippenplooi kan een vermoeid uiterlijk veroorzaken. Veranderingen in het gezicht hebben vooral te maken met het afnemen van volume in het gezicht. Zo zijn de vetcompartimenten op de jukbeenderen erg zwaar. Naarmate je ouder wordt, zal je huid slapper worden met als gevolg de bekende neus-lippenplooi en de hamsterwangetjes. Zwaartekracht speelt hierin een rol, maar ook de afname van hyaluronzuur, collageen en elastine.

De meest ideale oplossing hiervoor is het herstellen van de V-vorm in je gezicht door de jukbeenderen meer volume te geven. Is dit niet voldoende? Dan kunnen de neus-lippenplooi of de hamsterwangetjes apart behandeld worden. Invloeden van buitenaf kunnen een negatief effect hebben op de huid waardoor er sneller rimpels en lijnen ontstaan. Je kunt hierbij denken aan roken, alcohol en veel zonlicht.

Indien je de neus lippenplooi vervelend of ontsierend vindt, dan kun  je besluiten om deze te laten verwijderen. Hiervoor is niet altijd een chirurgische ingreep nodig. Zo kun je bij één van onze artsen een behandeling met een spierontspanner Botuline toxine krijgen of je neus lippenplooi wordt gevuld met fillers.

De arts geeft u wel altijd eerlijk advies. Tijdens een consult bespreekt de arts uw klachten en neemt hij de behandelingen met je door.

Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? En wil je kennis maken met Botuline Rimpelzorg Klinieken? Vraag dan een consult aan . Tijdens het gesprek kun je aangeven wat jouw wensen zijn. De arts zal je huid beoordelen en aangeven welke behandeling bij je past. Ook worden alle aspecten van een behandeling besproken. Je kunt vervolgens een weloverwogen keuze maken.

Back To Top