Wangen opvullen – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Liquid Facelift

De behandeling

Nadat u de gezondheidsverklaring en behandelovereenkomst heeft getekend, worden er foto’s gemaakt van het te behandelen gebied. De behandeling van de wangen met fillers ( hyaluronzuur of Radiesse) zelf duurt tien minuten, natuurlijk en grote behandeling en ongeveer 2-3 uur in beslag nemen.

Een natuurlijk resultaat is voor ons even belangrijk als voor u. U bent namelijk het visitekaartje van onze kliniek! Om een natuurlijk resultaat te kunnen waarborgen hanteren wij het matto  “ less is more”.

Voor de behandeling

Om blauwe plekken te voorkomen: geen bloedverdunnende medicatie zoals Aspirine, Naproxen en Ibuprofen gebruiken

Na de behandeling

Wij geven het advies om de eerste uren na de behandeling van het opvullen van uw wangen geen make-up te gebruiken en de eerste week voorzichtig te zijn met  zonnestralen op uw huid (dit geldt ook voor sauna of zonnebank). Gebruik dagelijks een zonnefactor (minimaal SPF 30). Een behandeling bij de schoonheidsspecialist in de eerste twee weken na de behandeling raden wij u af en ook vermeid eerste week harde bewegingen van uw gezicht en massage van behandelde gebied en ook geen bindweefsels massage.

Hersteltijd

De eerste dagen na de behandeling van het opvullen van de wangen, kunt u last hebben van zwelling, blauwe plekjes en een gevoelige huid. Dit trekt na enkele dagen vanzelf weg.

Duur resultaat

Hyaluronzuur  filler wordt in gemiddeld een jaar  tot 15 maanden door het lichaam langzaam afgebroken terwijl bij Radiesse het bedraagt tot 18 maanden en met uw eigen vet van 30-70 % is blijvend.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code