Wangen opvullen - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

Wangen opvullen

Ingevallen of slappe wangen kunnen uw gezicht veel ouder doen lijken dan u zich voelt. Door uw wangen te laten opvullen met een filler, of eigen vet, kan het verouderingseffect vrijwel geheel of gedeeltelijk worden opgeheven. Soms doet een klein beetje opvullen al wonderen voor uw gezicht omdat een kleine dosis de stevigheid herstelt zonder dat uw wangen ‘bol’ worden. Ook kunnen fillers in de wang een perfecte oplossing zijn voor rimpeltjes die ook in rust in de wangen blijven staan terwijl met Calcium hydroxyapatite wordt de collageen aanmaak te werk gesteld en met de eigen vet een natuurlijke consistentie van de huis en wekendelen worden bereikt.

De behandeling

Nadat u de gezondheidsverklaring en behandelovereenkomst heeft getekend, worden er foto’s gemaakt van het te behandelen gebied. De behandeling van de wangen met fillers ( hyaluronzuur of Radiesse) zelf duurt tien minuten, natuurlijk en grote behandeling en ongeveer 2-3 uur in beslag nemen.

Natuurlijk resultaat

 

Een natuurlijk resultaat is voor ons even belangrijk als voor u. U bent namelijk het visitekaartje van onze kliniek! Om een natuurlijk resultaat te kunnen waarborgen hanteren wij het matto  “ less is more”.

Voor de behandeling

Om blauwe plekken te voorkomen: geen bloedverdunnende medicatie zoals Aspirine, Naproxen en Ibuprofen gebruiken

Na de behandeling

Wij geven het advies om de eerste uren na de behandeling van het opvullen van uw wangen geen make-up te gebruiken en de eerste week voorzichtig te zijn met  zonnestralen op uw huid (dit geldt ook voor sauna of zonnebank). Gebruik dagelijks een zonnefactor (minimaal SPF 30). Een behandeling bij de schoonheidsspecialist in de eerste twee weken na de behandeling raden wij u af en ook vermeid eerste week harde bewegingen van uw gezicht en massage van behandelde gebied en ook geen bindweefsels massage.

Hersteltijd

De eerste dagen na de behandeling van het opvullen van de wangen, kunt u last hebben van zwelling, blauwe plekjes en een gevoelige huid. Dit trekt na enkele dagen vanzelf weg.

Duur resultaat

Hyaluronzuur  filler wordt in gemiddeld een jaar  tot 15 maanden door het lichaam langzaam afgebroken terwijl bij Radiesse het bedraagt tot 18 maanden en met uw eigen vet van 30-70 % is blijvend.

Back To Top