Ontdek de magie van een Liquid Facelift | Amsterdam – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Liquid Facelift: Een niet-chirurgische lift voor het gehele gezicht

Met liquid facelifts wordt het hele gezicht aangepakt en krijgt het de gewenste lift, zonder gebruik van naalden en mesjes. In tegenstelling tot een traditionele facelift, die een chirurgische ingreep is, wordt de huid gelift zonder operatie. Het resultaat van een liquid facelift komt zeer dicht in de buurt van een traditionele facelift, wat een groot voordeel is.

Botox en Fillers: De kracht van een Liquid Facelift

Een liquid facelift combineert zowel een botox- als een fillerbehandeling. Botox, een spierverslapper, wordt gebruikt bij fronsrimpels en kraaienpootjes, terwijl fillers worden ingebracht op plaatsen waar de huid volume heeft verloren. Het eindresultaat is een strakkere, gavere huid zonder fijne lijntjes.

Kosten van een Liquid Facelift: variabel en op maat

Benieuwd naar de kosten van een liquid facelift? De prijs kan variëren op basis van factoren zoals de benodigde hoeveelheid fillers en de specifieke behoeften van het gezicht. Elke behandeling wordt op maat gemaakt, en de kosten worden bepaald op basis van de unieke situatie van de cliënt. Voor een gedetailleerd overzicht van de potentiële kosten, nodigen we je uit om onze tarievenpagina te bezoeken.

Bij Botuline Rimpelzorg Klinieken B.V. streven we naar transparantie en maatwerk in onze behandelingen, met inbegrip van de liquid facelift prijzen. Benieuwd naar de liquid facelift prijzen? We begrijpen dat de kosten variabel zijn en afhankelijk van verschillende factoren, zoals de benodigde hoeveelheid fillers en jouw specifieke gezichtsbehoeften. Onze focus ligt op het aanbieden van behandelingen op maat en het bepalen van de liquid facelift prijzen op basis van jouw unieke situatie.

Voor een gedetailleerd inzicht in de liquid facelift prijzen, nodigen we je uit om onze tarieven pagina te bezoeken. Bij Botuline Rimpelzorg Klinieken B.V. streven we ernaar elke behandeling betaalbaar en toegankelijk te maken, met aandacht voor kwaliteit en tevredenheid.

Twijfel je nog over de liquid facelift prijzen of heb je specifieke vragen hierover? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van de nodige informatie over liquid facelift prijzen en andere aspecten van onze behandelingen. Ontdek de mogelijkheden en tarieven die passen bij jouw persoonlijke wensen en behoeften bij Botuline Rimpelzorg Klinieken B.V.

Voordelen en nadelen van een Liquid Facelift

Een groot voordeel van een liquid facelift is de mogelijkheid om het gezicht te liften en te verstevigen zonder chirurgische ingrepen, naalden of zware verdovingen. Probleemgebieden worden doeltreffend aangepakt met zowel botox als fillers. Echter, liquid facelifts hebben ook nadelen, zoals het niet-permanente karakter van de ingreep, wat betekent dat herhaling nodig is. Het effect blijft ongeveer een jaar zichtbaar, waarna het geïnjecteerde hyaluronzuur (fillers) door de huid wordt afgebroken. In tegenstelling tot een traditionele facelift, waar het effect permanent is.

Liquid Facelifts boeken bij Botuline Rimpelzorg Klinieken B.V.

Voor het boeken van een liquid facelift in Amsterdam ben je bij Botuline Rimpelzorg Klinieken B.V. aan het juiste adres. Een uitgebreide intake gaat vooraf aan de behandeling, waarin wensen en verwachtingen worden besproken. Een persoonlijke aanpak staat centraal om een natuurlijk resultaat te bereiken dat goed bij de cliënt past.

Bij Botuline Rimpelzorg Klinieken B.V. staat kwaliteit en tevredenheid centraal, met als doel elke behandeling betaalbaar en toegankelijk te maken.

Voor meer info klik op de link:

Populaire Behandelingen

Botox

PlexR

PlexR

PlexR® Soft Surgery

Ooglidcorrecties

Huidveroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes

Acne en acnelittekens

Littekens en keloïd

Body Sculpting

Body Sculpting

Bodysculpting

Cool Sculpting

Geen operatie

Geen hersteltijd

Voor het hardnekkige vet

Permanent ontharen

Permanent ontharen

Laserbehandelingen

Permanente ontharing voor alle huidtypen

Soprano ICE systeem:

Nagenoeg pijnloos

Alle huidtypen

HIFU behandelingen

Hifu behandelingen

HIFU behandelingen

HIFU Face&body lift

HIFU&HIFU Femininum

Face

Body

Onze Vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code