Oorlel behandeling - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

 Oorlel vorm en volume correctie bij Botuline €245,-

Niet alleen in het gelaat maar ook bij de oorlellen gaan we op een gegeven moment tekenen van veroudering zien. De oorlel wordt dunner en slapper en is niet meer zo stevig als vroeger en meestal ook de vorm is veranderd. Hierdoor kan het gat voor de oorbel er uitgezakt en lang uitzien. Een behandeling met bijvoorbeeld een hyaluronzuur filler of Calcium filler kan de oplossing zijn voor dit probleem.

De oorlel bestaat met name uit vetweefsel, collageen en bindweefsel. Met de leeftijd worden deze structuren afgebroken met als gevolg afname van elasticiteit van de oorlel. Een chirurgische oorlel correctie is mogelijk, maar vaak is een behandeling met filler al genoeg om de stevigheid en volume en vorm terug te brengen bij de oorlellen.

Tijdens de oorlelcorrectie

Voor deze behandeling is ongeveer 20 minuten nodig. Voor de oorlel verjonging en volume en vormcorrectie  wordt een filler op basis van hyaluronzuur of calcium gebruikt, dit zorgt voor een beter gevulde oorlel met als resultaat een steviger en mooier uitziende oorlel.

Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt. Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. De zwelling zal na enkele dagen sterk weg trekken. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan Uv-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de filler behandeling beïnvloeden.

Het resultaat is na de behandeling meteen zichtbaar en na twee weken optimaal. Mocht jij niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kun jij vanaf twee tot vier weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een kosteloze controle afspraak! Het effect van jouw behandeling zal 12 tot 18 maanden aanhouden. Hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Oorlel vorm en volume correctie prijs

Een behandeling voor de oorlellen is meestal mogelijk voor een prijs van  €249,-  afhankelijk van de wens van klant  Let op! Kijk altijd even op de actie pagina voor actuele prijsverlagingen.

Afspraak maken

Botuline (rimpelzorg klinieken)b.v.  is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag enkel telefonisch van 09:00 tot 17:00 uur. Bel Botuline (rimpelzorg klinieken)b.v. op het volgende telefoonnummer 0623810747 , boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen 0623810747.

Een afspraak voor de oorlel versteviging is in 3  vestigingen mogelijk. Almere, Hilversum en Amsterdam.

Back To Top