Vrouwen - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

Niet alleen mannen hebben last van haruitval, kaalheid, dunner wordend haar of kale plekken. Wist je dat ongeveer 30% van de vrouwen hier op latere leeftijd ook mee te maken krijgt? Omdat haar voor idereen heel bepalend is voor het uiterllijk, kun je hier soms emotioneel erg mee belast zijn.

Een vaak voorkomende oorzaak van haaruitval bij vrouwen is Alopecia androgenetica, de erfelijke vorm van haaruitval. Bij vrouwen uit zich deze vooral op de middellijn van het hoofd. De haargrens achter de haarimplant wordt dunner en de hoofdhuid kan hier doorheen schijnen.

Een tweede veel voorkomende oorzaak is stress. Vaak is haaruitval veroorzaakt door stress van tijdelijke aard en groeit het haar na een bepaalde tijd weer terug.

Ook tijdens de overgang ondervinden sommige vrouwen haarproblemen.

De Biofibre® haarimplantatiemethode biedt een ideale oplossing voor diverse vormen van kaalheid bij vrouwen. De probleemgebieden worden opgevuld met de Biofibre® haarimplantaten. Het haar is niet van echt te onderscheiden en is in sommige gevallen soms mooier en steviger dan het eigen haar.

Back To Top