Vrouwen - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

Niet alleen mannen hebben last van haruitval, kaalheid, dunner wordend haar of kale plekken. Wist je dat ongeveer 30% van de vrouwen hier op latere leeftijd ook mee te maken krijgt? Omdat haar voor idereen heel bepalend is voor het uiterllijk, kun je hier soms emotioneel erg mee belast zijn.

Een vaak voorkomende oorzaak van haaruitval bij vrouwen is Alopecia androgenetica, de erfelijke vorm van haaruitval. Bij vrouwen uit zich deze vooral op de middellijn van het hoofd. De haargrens achter de haarimplant wordt dunner en de hoofdhuid kan hier doorheen schijnen.

Een tweede veel voorkomende oorzaak is stress. Vaak is haaruitval veroorzaakt door stress van tijdelijke aard en groeit het haar na een bepaalde tijd weer terug.

Ook tijdens de overgang ondervinden sommige vrouwen haarproblemen.

De Biofibre® haarimplantatiemethode biedt een ideale oplossing voor diverse vormen van kaalheid bij vrouwen. De probleemgebieden worden opgevuld met de Biofibre® haarimplantaten. Het haar is niet van echt te onderscheiden en is in sommige gevallen soms mooier en steviger dan het eigen haar.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
4 5 1
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
4 5 1
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.

Goede informatie.

★★★☆☆
3 5 1
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.

Super tevreden.

★★★★★
5 5 1
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.

Heel tevreden.

★★★★☆
4 5 1
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal

Deskundig

★★★☆☆
3 5 1
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Olympiaplein 126
1076AK Amsterdam
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Dinsdag van: 13:00 uur tot 20:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

rimpelzorg nederlandse vereniging esthetische geneeskunde

rimpelzorg merz

Back To Top