Oplossen Hyaluronzuur – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Hoe werkt filler oplossen met hyaluronidase?

Wanneer het effect van een filler behandeling niet naar wens is, kun je de filler laten verwijderen door middel van een behandeling met hyaluronidase. Dit is een veilig middel dat de filler laat oplossen. In deze blog uitleg hoe een behandeling in zijn werk gaat en wat je kunt verwachten.

Wat is jouw doel?

Voordat je de behandeling laat uitvoeren, is het belangrijk om goed na te denken over wat je precies wilt bereiken met de oplos-behandeling. Wil je alles laten verwijderen of ben je wel blij, maar mag het volume iets minder. Hoe beter jij kunt aangeven wat jouw doel is des te groter is de kans dat de dokter het resultaat kan bereiken wat jij graag wil.

In deze blog leggen we je uit hoe een oplos-behandeling bij Botuline (rimpelzorg klinieken) B.V.  werkt.

Consult voor de behandeling

Zoals bij iedere behandeling krijg je vooraf een uitgebreid consult. De dokter gaat jouw gezicht onderzoeken, jouw wensen bespreken en uitleggen wat je mag verwachten qua resultaat.

Ook worden er voor-foto’s gemaakt en teken je het toestemmingsformulier, want ook een behandeling met hyaluronidase is een medische behandeling.

De behandeling

Als eerste wordt het te behandelen gebied ontsmet met alcohol. Vaak is het niet nodig om een verdoving te geven. Voor het injecteren wordt een hele dunne naald gebruikt, het zijn slechts 1 of enkele prikjes zijn en de meeste gebieden van ons gezicht zijn bij deze behandeling niet gevoelig. Bij de lippen wordt, afhankelijk van de behandeling, wel met een verdoving gewerkt.

Het effect en resultaat

Hyaluronidase  kan heel snel werken, soms al direct na de behandeling. We houden echter altijd twee weken aan voordat het uiteindelijke resultaat zichtbaar is.

Vind je het dan voldoende, is het prima. Mocht je vinden dat er te weinig is opgelost dan kan zonder problemen of extra kosten de behandeling nog een keer herhaald worden. En wat als er te veel is opgelost? Soms komt het oplossen van de filler heel nauw, bijvoorbeeld bij de wallen. Een beetje te dik geeft een vermoeid uiterlijk en bij net te weinig vulling is het net niet helemaal die frisse uitstraling waar je naar verlangt. Mocht dat het geval zijn dan de filler ook weer worden bijgevuld. Of en welke kosten hieraan verbonden zijn, bespreekt de arts met je tijdens het consult voor de behandeling. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Fillers oplossen gevaarlijk?

Het oplossen van fillers is niet gevaarlijk voor jouw gezondheid door een behandeling met hyaluronidase. De risico’s zijn in grote lijnen gelijk aan die van de behandeling met fillers:

  • Kans op een blauw plekje op de plek van de prikjes;
  • De huid kan wat opzwellen na de behandeling van het prikken;
  • De huid kan wat gevoelig aanvoelen of rood zijn na het prikken;
  • Na de behandeling van de lippen kan een koortslip opkomen als je daar gevoelig voor bent.

Kan er ook eigen hyaluronzuur worden opgelost?
Naast het hyaluronzuur waar de fillers van gemaakt zijn, bevat onze huid zelf ook hyaluronzuur. Kan dit ook worden opgelost met hyaluronidase? Het kan inderdaad zijn dat er ook wat van het huideigen hyaluronzuur wordt opgelost bij een behandeling met hyaluronidase. Gelukkig komt dit in de praktijk heel zelden voor en zal het lichaam dit ook weer zelf herstellen.

Wat kost een behandeling met hyaluronidase?

Wat een behandeling kost, verschilt per indicatie.

Nieuwe klanten – eenmalig € 200,-
Mocht na de eerste behandeling er onvoldoende zijn opgelost dan kun je langskomen voor een gratis herhaal behandeling. Wanneer er naar jouw smaak te veel opgelost is, kunnen we de filler bijvullen in een nieuwe behandeling tegen het daarvoor geldende tarief.

Bestaande klanten – eenmalig € 150,-
Als er na de eerste behandeling onvoldoende is opgelost, mag je langskomen voor een gratis herhaal behandeling. Is er iets te veel filler opgelost naar jouw wensen dan vullen we dat eenmalig gratis voor je bij.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Instagram
Tiktok
Back To Top
Scan de code