Kaaklijn versmallen – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Kaaklijn versmallen

Voor een beter zichtbare V-lijn in het gezicht, kan Botox de kauwspieren (masseter) gedeeltelijk laten ontspannen. Zo neemt de omvang van de spier af, waardoor de kaaklijn versmalt. Hierdoor wordt de V-lijn van het gezicht duidelijker zichtbaar, wat slanker en jeugdiger oogt en meer accent legt op de jukbeenderen.

Het versmallen van de kaaklijn is vooral populair bij (Aziatische) mensen met brede kaakhoeken. Daarnaast kan het pijnklachten Tanden knarsen verminderen, die vaak het gevolg zijn van een te hoge spanning in sterk ontwikkelde kaakspieren.

De behandeling

De behandeling (jawline slimming) wordt uitgevoerd door middel van Botox-injecties door een van onze ervaren artsen, meestal 3 prikjes per kant. Versmalling van de kaaklijn met Botox verloopt via een geleidelijk proces. Het resultaat is vaak pas na ongeveer 8 weken zichtbaar. De behandeling dient elke 3-6 maanden herhaald te worden om de kaaklijn smal te houden. Wel kan al na twee weken gevoeld worden of de kaakspieren daadwerkelijk minder aangespannen worden en of daardoor de pijnklachten tanden knarsen zijn verminderd.

Natuurlijk resultaat

Indien u kiest voor een behandeling met Botox om uw kaak te versmallen, krijgt u eerst een persoonlijk advies op maat, waarbij wij letten op uw natuurlijke gelaatstrekken. Een natuurlijk resultaat is voor ons erg belangrijk, want dit weerspiegelt onze werkwijze en visie en filosofie.

Als u voor het eerst bij Botuline (rimpelzorg klinieken)  komt, wordt uw gezondheid in kaart gebracht en geeft u de arts toestemming voor een kaaklijn versmalling behandeling met Botox . Er worden gemiddeld drie tot 4 prikjes gezet per kant om de kaakspier te ontspannen.

Na de behandeling

Ons advies is dezelfde dag van de Botox behandeling tegen het versmallen van de kaaklijn geen yoga te doen en niet te sporten. Het is verder wenselijk dat u gedurende de eerste twee uren na de behandeling niet gaat liggen.

Hersteltijd

Deze Botox behandeling geeft nauwelijks bijwerkingen. In de meeste gevallen is het een lunchtime treatment en zult u en uw omgeving niet direct zien dat u behandeld bent. In een enkel geval is er nog een klein blauw plekje te zien, maar dat is een uitzondering.

Duur resultaat

Als de spiertjes in uw kaken behandeld zijn met Botox, is het eindresultaat nog niet direct merkbaar. Versmalling van de kaaklijn door middel van botox is namelijk een geleidelijk proces. Het resultaat is vaak pas na ongeveer 8 weken zichtbaar.
Botuline (rimpelzorg klinieken ) b.v. biedt u voorafgaand aan een Botox behandeling voor het versmallen van de kaaklijn vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek met de arts. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de te behandelen gebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk advies, passend bij uw voorkeuren en binnen de mogelijkheden. Nadat er foto’s zijn gemaakt en de behandelovereenkomst en gezondheidsverklaring zijn ingevuld, is er een mogelijkheid voor een  directe behandeling.
Veiligheid
Een Botox behandeling van de kaaklijn is een uiterst veilige behandeling. Botox valt onder de geneesmiddelen wet. Daardoor is er jarenlang onderzoek gedaan naar effectiviteit, bijwerkingen en complicaties. Pas als dit gunstig uitvalt wordt het middel op de markt  toegelaten. De concentraties Botox die gebruikt worden bij een behandeling voor het versmallen van de kaaklijn zijn zo laag dat ze niet schadelijk of giftig zijn. Er zijn geen nadelige lange termijn effecten van Botox geregistreerd.

Prijzen

Kaaklijn versmalling met Botox €240,-

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code