Kaaklijn versmallen - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
Voor een beter zichtbare V-lijn in het gezicht, kan Botox de kauwspieren (masseter) gedeeltelijk laten ontspannen. Zo neemt de omvang van de spier af, waardoor de kaaklijn versmalt. Hierdoor wordt de V-lijn van het gezicht duidelijker zichtbaar, wat slanker en jeugdiger oogt en meer accent legt op de jukbeenderen.

Het versmallen van de kaaklijn is vooral populair bij (Aziatische) mensen met brede kaakhoeken. Daarnaast kan het pijnklachten Tanden knarsen verminderen, die vaak het gevolg zijn van een te hoge spanning in sterk ontwikkelde kaakspieren.

De behandeling

De behandeling (jawline slimming) wordt uitgevoerd door middel van Botox-injecties door een van onze ervaren artsen, meestal 3 prikjes per kant. Versmalling van de kaaklijn met Botox verloopt via een geleidelijk proces. Het resultaat is vaak pas na ongeveer 8 weken zichtbaar. De behandeling dient elke 3-6 maanden herhaald te worden om de kaaklijn smal te houden. Wel kan al na twee weken gevoeld worden of de kaakspieren daadwerkelijk minder aangespannen worden en of daardoor de pijnklachten tanden knarsen zijn verminderd.

Natuurlijk resultaat

Indien u kiest voor een behandeling met Botox om uw kaak te versmallen, krijgt u eerst een persoonlijk advies op maat, waarbij wij letten op uw natuurlijke gelaatstrekken. Een natuurlijk resultaat is voor ons erg belangrijk, want dit weerspiegelt onze werkwijze en visie en filosofie.

Als u voor het eerst bij Botuline (rimpelzorg klinieken)  komt, wordt uw gezondheid in kaart gebracht en geeft u de arts toestemming voor een kaaklijn versmalling behandeling met Botox . Er worden gemiddeld drie tot 4 prikjes gezet per kant om de kaakspier te ontspannen.

Na de behandeling

Ons advies is dezelfde dag van de Botox behandeling tegen het versmallen van de kaaklijn geen yoga te doen en niet te sporten. Het is verder wenselijk dat u gedurende de eerste twee uren na de behandeling niet gaat liggen.

Hersteltijd

Deze Botox behandeling geeft nauwelijks bijwerkingen. In de meeste gevallen is het een lunchtime treatment en zult u en uw omgeving niet direct zien dat u behandeld bent. In een enkel geval is er nog een klein blauw plekje te zien, maar dat is een uitzondering.

Duur resultaat

Als de spiertjes in uw kaken behandeld zijn met Botox, is het eindresultaat nog niet direct merkbaar. Versmalling van de kaaklijn door middel van botox is namelijk een geleidelijk proces. Het resultaat is vaak pas na ongeveer 8 weken zichtbaar.
Botuline (rimpelzorg klinieken ) b.v. biedt u voorafgaand aan een Botox behandeling voor het versmallen van de kaaklijn vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek met de arts. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de te behandelen gebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk advies, passend bij uw voorkeuren en binnen de mogelijkheden. Nadat er foto’s zijn gemaakt en de behandelovereenkomst en gezondheidsverklaring zijn ingevuld, is er een mogelijkheid voor een  directe behandeling.
Veiligheid
Een Botox behandeling van de kaaklijn is een uiterst veilige behandeling. Botox valt onder de geneesmiddelen wet. Daardoor is er jarenlang onderzoek gedaan naar effectiviteit, bijwerkingen en complicaties. Pas als dit gunstig uitvalt wordt het middel op de markt  toegelaten. De concentraties Botox die gebruikt worden bij een behandeling voor het versmallen van de kaaklijn zijn zo laag dat ze niet schadelijk of giftig zijn. Er zijn geen nadelige lange termijn effecten van Botox geregistreerd.

Prijzen

Kaaklijn versmalling met Botox €240,-

Back To Top