Wenkbrauwlift - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

Onze cosmetisch arts kan al een subtiele wenkbrauwlift realiseren door de spier die de wenkbrauw naar beneden trekt te laten ontspannen. De spieren die de wenkbrauw juist naar boven trekken winnen zo terrein. Een combinatie met een filler zoals Radiesse of hyaluronzuur, kan voor een nog mooier effect zorgen. De ideale vorm van de wenkbrauw kan worden geaccentueerd waardoor de wenkbrauw geprononceerder naar voren komt. Door het gebruik van een filler zal ook de overtollige huid van het ooglid iets worden gelift.

Wanneer de huid wordt verstevigd met huidverbeterende programma’s, zullen de rimpels minder makkelijk vormen en sneller verminderen. Huidverbeterende programma’s voor het gebied rond de ogen bestaan uit bepaalde crèmes voor thuisgebruik (vaak op basis van vitamine A-zuur zoals in het Obagi Nuderm systeem), dermarollertherapie (geschikt voor behandeling in de kliniek en thuis), peelings, laserbehandelingen en microdermabrasie en ultrasoon.

Voor een effectieve behandeling van kraaienpootjes kan het soms ook nodig zijn om met een dunne filler de rimpels zelf te behandelen. De ideale behandeling bestaat uit de juiste combinatie van bovengenoemde behandelingen.

Interesse in een wenkbrauwlift? Vraag een consult aan

Vraag tijdens een consult bij Botuline Rimpelzorg Klinieken welke combinatie van mogelijkheden voor jou de beste is. Om een consult aan te vragen kunt u het formulier op deze pagina invullen of bel 0623810747.

Back To Top