Wenkbrauwlift – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Onze cosmetisch arts kan al een subtiele wenkbrauwlift realiseren door de spier die de wenkbrauw naar beneden trekt te laten ontspannen. De spieren die de wenkbrauw juist naar boven trekken winnen zo terrein. Een combinatie met een filler zoals Radiesse of hyaluronzuur, kan voor een nog mooier effect zorgen. De ideale vorm van de wenkbrauw kan worden geaccentueerd waardoor de wenkbrauw geprononceerder naar voren komt. Door het gebruik van een filler zal ook de overtollige huid van het ooglid iets worden gelift.

Wanneer de huid wordt verstevigd met huidverbeterende programma’s, zullen de rimpels minder makkelijk vormen en sneller verminderen. Huidverbeterende programma’s voor het gebied rond de ogen bestaan uit bepaalde crèmes voor thuisgebruik (vaak op basis van vitamine A-zuur zoals in het Obagi Nuderm systeem), dermarollertherapie (geschikt voor behandeling in de kliniek en thuis), peelings, laserbehandelingen en microdermabrasie en ultrasoon.

Voor een effectieve behandeling van kraaienpootjes kan het soms ook nodig zijn om met een dunne filler de rimpels zelf te behandelen. De ideale behandeling bestaat uit de juiste combinatie van bovengenoemde behandelingen.

Interesse in een wenkbrauwlift? Vraag een consult aan

Vraag tijdens een consult bij Botuline Rimpelzorg Klinieken welke combinatie van mogelijkheden voor jou de beste is. Om een consult aan te vragen kunt u het formulier op deze pagina invullen of bel 085 – 666 62 29.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code