IPL-ontharingsbehandelingen – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Wat is IPL ontharing?

Wilt u van ongewenst lichaamshaar af? Daar zijn vele manieren voor. IPL is een van de nieuwste technieken voor het langdurig en veilig ontharen.

ipl ontharingsbehandelingWat is IPL ontharen eigenlijk precies?

IPL is de afkorting van Intense Pulsed Light, de behandeling maakt gebruik van lichtpulsen op de huid. Hierdoor wordt het melanine (pigment) in de haarwortel en het haar geabsorbeerd en in warmte omgezet. De IPL ontharingsbehandeling zorgt ervoor dat het haarzakje wordt vernietigd, zodat het haar niet meer terugkeert.

Een IPL-ontharingsbehandeling is eenvoudig, veilig en effectief uit te voeren op vele verschillende huid- en haartypes. Hoeveel pigment er in de haren en huid zit is belangrijke informatie voor het succes van de behandeling. Wanneer het verschil tussen haarkleur en huidskleur groot is, wordt het licht beter geabsorbeerd en zal het resultaat van de IPL-behandeling ook beter zijn.

Natuurlijke haarkleuren waarop een IPL behandeling werkt zijn, donkerblond
bruin en zwart. Huidskleuren variërend van licht naar donkerbruin zijn geschikt voor de behandeling.

De IPL-behandeling helpt niet om witte, grijze, lichtblonde of rode haartjes te behandelen. Ook een zeer donkere huid is helaas niet geschikt voor IPL.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code