Liquid neuscorrectie - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

Neuscorrectie zonder operatie €329,-

Voor een complete neuscorrectie met injectables kun jij nu terecht bij Botuline (rimpelzorg klinieken)B.V. De liquid neuscorrectie bestaat uit een combinatie van  (A-merk hyaluronzuur filler) en een Bocouture behandeling (A-merk Botuline Toxine Type A).

Let wel op: ben jij ooit eerder geopereerd aan jouw neus? Dan is een liquid neuscorrectie helaas niet mogelijk. De bloedvaten kunnen namelijk anders lopen en dit geeft een hoger risico op complicaties.

Tijdens de behandeling

De behandeling bestaat uit een filler die geïnjecteerd wordt in de neusbrug, welke ervoor zorgt dat de neusbrug rechter wordt. De behandelaar kan via deze weg dus jouw neus qua vorm corrigeren. Een combinatie met een prikje Botuline Toxine helpt de neuspunt te liften waardoor deze niet naar beneden blijft hangen. Voor de behandeling is maximaal 30 tot 45 minuten nodig, inclusief het consult.

Na de behandeling

Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Waar je wel op moet letten is dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied. Het is mogelijk dat je na de behandeling last krijgt van blauwe plekken of zwelling. Bij zwelling is het belangrijk om goed te koelen, vooral net na de behandeling. Binnen enkele dagen zal de zwelling vanzelf wegtrekken. Blauwe plekken kunnen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat beïnvloeden.

Het resultaat is na twee weken optimaal. Wacht dus altijd even deze twee weken af, mocht je na deze periode niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling dan ben jij altijd welkom voor een kosteloze controle afspraak. Deze afspraak dient binnen twee tot vier weken na de behandeling bij jouw behandelend arts plaats te vinden. Het effect van de Botuline Toxine zal drie tot vier maanden aanhouden en het effect van de filler 9 tot 15  maanden. Na deze periodes kun je weer terug komen voor een herhaalbehandeling.

Kosten neuscorrectie

Voor de gehele behandeling betaal je €329,-, een vaste prijs! Deze behandeling wordt ook in gesplitste behandelingen (bijv. alleen een neuslift of neusbrug ) aangeboden maar is in combinatie een succes gebleken. Bij Botuline (rimpelzorg klinieken)B.V.  is het ook mogelijk om achteraf gespreid te betalen voor elke behandeling. Meer informatie vind je onderaan de prijzen pagina  Bij Botuline (rimpelzorg klinieken)B.V.

Afspraak maken

Botuline (rimpelzorg klinieken)B.V. is bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag enkel telefonisch van 09:00 tot 17:00 uur. Bel  Botuline (rimpelzorg klinieken)B.V. op het telefoonnummer 0623810747, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen via 06 10882004.

Een afspraak voor de neuscorrectie is in 3 vestigingen mogelijk.  Liever eerst advies? Boek dan kosteloos en vrijblijvend een consult in. Een behandeling is ook direct na het consult mogelijk.

Back To Top