Traangoten – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Traangootjes opvullen

Het gebied tussen de ooghoek en het bovenste gedeelte van de wang heet de traangoot. De bekende donkere kringen en wallen onder de ogen ontstaan door verlies van volume. Ook kun je merken dat er rimpels onder de ogen ontstaan. Door de traangootjes op te vullen met een speciale hyaluronzuur filler verdwijnt de schaduw onder de ogen met een uitgeruste blik als resultaat!

Tijdens de behandeling

Tijdens het opvullen van de wallen wordt er met een naald onderaan het traangootje (naast de zijkant van de neus) een gaatje gemaakt. Daarna wordt de filler met een canule (een naald zonder punt/botte naald) geplaatst in het traangootje. Deze behandeling wordt uitgevoerd met een canule om de kans op zwelling en blauwe plekken zo minimaal mogelijk te houden.

Ook bij de traangoot behandeling wordt er gewerkt met een speciale hyaluronzuur filler. In de filler zit al een verdovende stof dus een verdoving vooraf is niet nodig voor deze behandeling. Voor de traangoot behandeling is ongeveer 20  minuten nodig. Benieuwd naar de behandeling? maak een consult afspraak.

Na de behandeling

Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat je de eerste 2-4 dagen na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied wel zacht deppen als u wil Make-UP gebruik, tenzij de arts dit specifiek aanraadt. Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. De zwelling  en blauwe plekken zal na enkele dagen sterk weg trekken, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de filler behandeling beïnvloeden.

Het resultaat is na 1 week optimaal, controle afspraak over 1 week! Het effect van jouw behandeling zal 12-18 maanden aanhouden, bij sommige mensen langer zelfs tot 3 jaar aanhouden. Hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Traangootjes opvullen kosten

De traangootbehandeling met de Belotero kost €350,-. Deze behandeling is wat duurder door verschillende redenen. Allereerst wordt er gewerkt met een speciale hyaluronzuur filler (Belotero) die zo min mogelijk vocht aan trekt. Deze A merk filler is duurder dan de andere hyaluronzuur, omdat deze speciaal is ontwikkeld voor deze behandeling. Daarnaast zijn de gebruikte materialen (canule) prijzig en is het voor de arts een tijdrovende behandeling die met zorg uitgevoerd dient te worden.

 Afspraak maken

Botuline (rimpelzorg klinieken) b.v.  is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag enkel telefonisch van 09:00 tot 17:00 uur. Bel Botuline (rimpelzorg klinieken) b.v. op het telefoonnummer 0623810747, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen via 06 10882004.  Liever eerst advies? Boek dan kosteloos en vrijblijvend een consult in. Een behandeling is ook direct na het consult mogelijk.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code