Silhouette Soft ( Amerikaanse draadlift) – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Draad facelift met Amerikaanse draden (USA)

Silhouette Soft® is een technologische innovatie die vrouwen biedt wat geen behandeling ooit heeft geleverd op een dergelijk eenvoudige wijze: een hertekend gezicht, hersteld volume en minder rimpels door middel van een 30-minuten durende behandeling met een resultaat voor maximaal 3-5 jaar.

Silhouette Soft® komt in de vorm van bidirectionele absorbeerbare draad kegels. Het is gemaakt in de Verenigde Staten en de ontwikkeling ervan is gebaseerd op zes jaar ervaring in de hechtdraad ophanging met kegels gebruikt in de reconstructieve chirurgie en cosmetische chirurgie.

Silhouette Soft® is een unieke behandeling met twee gecombineerde acties; een discrete en onmiddellijk liftend effect en een geleidelijk en
natuurlijk regenererend effect.

Wanneer vrouwen wordt gevraagd wat zij beschouwen als hun twee belangrijkste tekenen van veroudering in het gezicht, is het antwoord  steevast verlies van volume door verzakking van de gezichtscontouren en de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.

Dit fenomeen, dat verergert met de leeftijd en de menopauze, is te wijten aan het verlies van collageen, het eiwit in alle structuren van het lichaam, met name de huid, en die de samenhang, elasticiteit en regeneratie van weefsel waarborgt. Met het ouder worden,  vermindert collageen en de huid wordt minder stevig. Het gezicht verliest ook vetten (het skelet), wordt holler aan de zijkanten, en de zwaarte is zichtbaar onder de kin en de onderste wangen.

Oplossingen bestaan, maar keuzes moeten worden gemaakt, Ofwel om het volume te herstellen met behulp van doelgerichte injecties, of de huid strakker maken, door middel van meer invasieve ingrepen. Om aan deze dubbele eis te voldoen, combineer silhouet SOFT® twee effecten; heffen en regenereren.

Het lifting effect is onmiddellijk zichtbaar en is het resultaat van het samendrukken van het weefsel bij de aanpassing van de hechtdraad. Nadat de hechtingen eruit zijn, zet de dokter lichte druk op het behandelde gebied. De arts vervormt het oppervlak van de huid en maakt het zichtbaar gladder.

De regenererende werking gaat geleidelijk en natuurlijk: polymelkzuur (PLA), is het belangrijkste component van  silhouet SOFT®. PLA is volledig biologisch afbreekbaar. Zodra de hechtdraad wordt toegepast, en de polymelkzuur op de diepere lagen van de huid werkt, zal het helpen het volume van doorgezakte gebieden  te herstellen.

Silhouette Soft®  wordt aanbevolen voor mannen en vrouwen van 25-30 jaar en ouder die proberen om een doeltreffende bestrijding van de tekenen van veroudering, die  geen zware en invasieve behandeling willen, maar op zoek zijn naar echte en natuurlijke resultaten.

Silhouette Soft® behandeling is geschikt voor alle huidtypes – testen op allergische reacties bleek negatief in klinische studies. Toch is het gebruik van Silhouette Soft®  niet aan te raden als u allergisch of gevoelig bent voor biomaterialen.

Silhouette Soft® kan worden gebruikt om verschillende delen van het gezicht en hals te behandelen.

 

 

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code