Cryotherapie - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

Cryotherapie is het bevriezen van ongewenst weefsel, zoals wratten, zonnevlekken en fobromen. Dit wordt gedaan met behulp van een vloeibare stikstof. Door de bevriezing wordt het weefsel beschadigd. Het ongewenste weefsel sterft hierna vervolgens af en hiervoor in de plaats komt een gezond en nieuwe weefsel.

Bij Botuline Rimpelzorgklinieken werken we met de CryoPen. Hiermee kan het ongewenste weefsel nauwkeurig tot op de millimeter worden gecontroleerd en behandeld. Tijdens de behandeling ervaart u weinig tot geen ongemak. De behandeling neemt niet langer dan enkele seconden in beslag. Of uw huid geschikt is voor behandeling met de CryoPen verschilt per persoon en wordt goed besproken tijdens het consult gesprek.

U mag geen behandeling ondergaan met de CryoPen indien er sprake is van een auto-imuunziekte, suikerziekte, zwangerschap, ontstekingen in het te behandelen gebied of huidkanker. U komt ook niet in aanmerking voor behandeling met de CryoPen indien uw lichaam niet goed tegen koude kan of overmatig is blootgesteld aan de zon.

Back To Top