skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Cryotherapie wratten verwijderen Hilversum

Heeft u last van wratten? Bij Botuline Rimpelzorg Klinieken in Hilversum kunt u terecht om uw wratten te laten verwijderen. Wij werken hiervoor met een zogenoemde ‘CryoPen’. De CryoPen is momenteel de meest innovatieve methode om wratten te verwijderen. ‘Cryo’ betekent bevriezen. Bij Botuline Rimpelzorg bevriezen wij ongewenst weefsel zoals fibromen, zonnevlekken en wratten door middel van vloeibare stikstof. Door de bevriezing wordt het ongewenste weefsel beschadigd. Dit sterft af en na een tijdje komt hier nieuw en gezond weefsel voor in de plaats. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze kliniek in Hilversum en vraag naar de mogelijkheden.

Voordelen van de CryoPen

Zoals gezegd werken wij van Botuline Rimpelzorg in Hilversum bij het verwijderen van wratten met een CryoPen. Met dit instrument kan het ongewenste weefsel tot op de millimeter worden behandeld zonder dat het gezonde weefsel wordt aangetast. Uit de voorkant van de ‘pen’ komt een klein straaltje vloeibaar gas waarmee het ongewenste weefsel wordt bevroren. Na een tijdje vallen je wratten er dan vanzelf af! De voordelen van een wrattenbehandeling met een CryoPen zijn:

 • De behandeling duurt slechts enkele seconden
 • De omliggende huid wordt niet beschadigd
 • Door de kou zult u weinig tot geen pijnklachten ervaren
 • Doordat er geen beschadiging aan de huid ontstaat kunt u na de behandeling direct weer zwemmen en douchen
 • Wij maken geen incisie, daardoor is er geen besmettingsgevaar

Binnen de kortste keren geniet u van het resultaat van uw wratten verwijdering. Laat uw wratten dus snel en pijnloos verwijderen met een CryoPen door Botuline Rimpelzorg in Hilversum.

cryotherapie

Wratten laten verwijderen? Maak een afspraak bij ons in Hilversum

Wratten zijn erg onprettig en oncomfortabel. Ook kunnen ze een slechte invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Bij Botuline Rimpelzorg in Hilversum laat u uw wratten snel en gemakkelijk verwijderen. Heeft u nog vragen? Of wilt u graag een afspraak? Via het contactformulier of de chat hier op de website komt u snel met ons in contact. Liever persoonlijk contact? Bel dan naar 06-23810747. Via Whatsapp kunt u een afspraak inplannen op het nummer 06-10882004. Ook is het mogelijk om te mailen via info@rimpelzorg.nl. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Voor het verwijderen van uw wratten verwelkomen we u graag bij de Botuline Rimpelzorg Kliniek in Hilversum!

Adresgegevens van onze kliniek in Hilversum

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

  Afspraak maken

  rimpelzorg nederlandse vereniging esthetische geneeskunde

  rimpelzorg merz

  Back To Top