HIFU&HIFU Femininum – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

De Femilift HIFU-behandeling

Vaginale verjonging voor meer vrijheid en comfort

Met de tijd kunnen de natuurlijke processen die een vrouw gedurende haar leven doormaakt, zoals een bevalling en hormonale veranderingen, leiden tot klachten als ongewenst urineverlies, verlies van elasticiteit, droogheid en terugkerende infecties.

De Femilift HIFU-behandeling (ook bekend als vaginale verjonging) is een niet operatieve behandeling die gegarandeerd resultaat levert bij diverse klachten, ongeacht leeftijd of levensfase. De behandeling is snel, pijnloos, volkomen veilig en zeer effectief.

Wat doet de Femilift HIFU-behandeling?

In de loop der jaren beginnen collageenvezels binnen de vagina hun elasticiteit te verliezen.

Het High Intensity Focused Ultrasound (HIFU) systeem verbetert de gezondheid en vitaliteit van de vagina door de stimulering van collageenproductie.

Snel en nagenoeg pijnloos zonder hersteltijd

Één van de grootste voordelen van de Femilift HIFU behandeling is dat het niet lang duurt en het je dagelijkse routine dus niet verstoort. Net als bij een vaginale echo, wordt er een unieke, hygiënische sonde ingebracht om het vaginale weefsel voorzichtig te behandelen.

De volledige behandeling duurt maximaal 30 minuten, is vrijwel pijnloos en heeft geen bijwerkingen. Je kunt daarna dus gewoon weer verdergaan waar je mee bezig was.

De effecten van de Femilift-HIFU behandeling

Een behandeling van de vagina zorgt voor een dikkere, verjongde en beter doorbloede vaginawand. Hierdoor komt de elasticiteit terug en wordt de vagina makkelijker vochtig. De dikkere vaginawand helpt ook om ongewenst urineverlies (stressincontinentie) tegen te gaan.

Tijdens de behandeling worden er microscopisch kleine gaatjes in de vaginawand gemaakt. Dit stimuleert de vaginawand om dikker te worden en bovendien zorgt het er voor dat de vaginawand zich samentrekt. Beiden hebben tot gevolg dat de vagina nauwer wordt.

Vaginavernauwing door een FemiLift behandeling wordt vooral gezien als een ‘lichter’ alternatief voor een operatie, maar wel met optimaal resultaat.

1.VAGINALE ELASTICITEIT

Na verloop van tijd, vooral na een bevalling, kan vaginaal weefsel uitrekken,

Het voelt alsof het spierweefsel niet meer strak is, waardoor het vaginale gebied minder gevoelig is.

Femilift versterkt en herbouwt het collageen in de vaginawand, verbetert de gevoeligheid van de vaginale receptoren en zorgt ervoor dat het vagina weefsel zich samentrekt, waardoor de vagina strakker wordt en je meer seksuele bevrediging ervaart.

2. STRESSINCONTINENTIE

Stressincontinentie is ongewild urineverlies bij activiteiten waarbij de druk op het buikgebied hoger is, zoals hoesten, niezen, sporten of lachen. Het wordt veroorzaakt door een gebrek aan spierkracht in de urinebuis , omdat de ondersteunende bekkenbodem verzwakt is. Femilift behandelt het hele gebied, geeft de urinebuis meer steun, maakt de vaginawand dikker en versterkt de bekkenbodem.

De behandeling verlicht de symptomen van stressincontinentie en kan het probleem zelfs helemaal verhelpen

3. NA DE MENOPAUZE

De hormonale veranderingen tijdens de menopauze kunnen het slijmvlies van de vagina dunner, droger en minder elastisch maken en leiden tot ontstekingen. Femilift herstelt de vaginawand, maakt hem dikker en herstelt de hydratatie.

De behandeling vermindert onaangename symptomen zoals jeuk en een branderig gevoel, verhoogt de gevoeligheid en verbetert

4. NA DE BEVALLING

Een bevallig heeft vele fysiologische veranderingen tot gevolg. Na de bevalling kan het vaginale gebied uitgerekt en droog aanvoelen en kan de bekkenbodem verzwakt zijn. Femilift herstelt het gehele vaginale gebied door het weefsel te versterken en verstevigen, en herstelt de kracht en flexibiliteit.

5. VAGINALE DROOGHEID EN INFECTIES

Femilift helpt vrouwen die last hebben van vaginale droogheid en terugkerende vaginale infecties, door de vaginawand en de hydratatie te herstellen. De behandeling verbetert het vaginale immuunsysteem en de bloedsomloop en stimuleert de aanmaak van gezond weefsel. Je hebt een hogere weerstand tegen infecties en de PH-waarde in de vagina normaliseert zich.

Het voordeel van Femilift:

  • 100% veilig: klinisch bewezen, geavanceerde technologie
  • Effectief: snel resultaat
  • Veelzijdig: te gebruiken bij verschillende voorkomende klachten
  • Minimaal invasief, minimale hersteltijd
  • Geen bloedverlies of heftige pijn

5. EFFECT

Hou er rekening mee dat de behandeling meerdere keren moet worden uitgevoerd voor een optimaal resultaat. Huidig onderzoek naar de effectiviteit laat zien dat 3 behandelingen, met ongeveer 4 tot 6 weken tussen elke behandeling, zorgen voor een vernauwend effect van tenminste 2 tot 3 jaar en vaak langer. Over het effect op de lange termijn is nog niet zo veel te zeggen, omdat het een relatief nieuwe behandeling is. Wel wordt meestal aangeraden om elk jaar eenmaal een touch-upbehandeling te ondergaan om het effect te houden.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code