Jukbeenderen – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Jukbeenderen opvullen voor €589,-

Jukbeenderen zorgen voor een jeugdige en frisse uitstraling. Contouren van jouw gezicht kunnen van nature minder uitgesproken zijn of zijn afgevlakt. Het accentueren hiervan met gebruik van een filler is tegenwoordig een populaire ingreep in de cosmetische chirurgie. Wil jij jouw jeugdige look weer wat opfrissen of favoriete idool overtreffen? Dan is een behandeling met een filler de beste oplossing!

Tijdens de behandeling

Het jukbeen wordt opgevuld/gelift door middel van fillers waardoor de V-vorm van het gezicht meer aandacht krijgt. Voorafgaand aan de behandeling is er voldoende ruimte om jouw wensen en vragen te bespreken. De behandelaar zal jou vervolgens adviseren over de hoeveelheid filler en de verschillende soorten fillers. Botuline (rimpelzorg klinieken)b.v. maakt gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur en calcium hydroxiapatite  (Radiesse).  Voordat de behandeling begint maakt de behandelaar foto’s. Deze komen in uw persoonlijk dossier en worden gebruikt tijdens de controleafspraak om te zien wat het effect van de behandeling is. De filler zal tijdelijk het vochtgehalte van de huid verhogen, er wordt als het ware een kussentje van vocht gevormd. Voor het opvullen van de jukbeenderen is ongeveer 30 tot 45 minuten nodig.

Na de behandeling

Na de behandeling mag je de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Let er wel op dat je de eerste 48 uur na de behandeling niet masseert of wrijft in het geïnjecteerde gebied, tenzij de arts dit specifiek aanraadt. Na de behandeling kun je last krijgen van blauwe plekken of zwelling, er wordt dan aangeraden het gebied goed te koelen. De zwelling zal na enkele dagen sterk weg trekken. Blauwe plekken mogen enkele uren na de behandeling, als de prikgaatjes dicht zijn, gecamoufleerd worden met make-up. Verder mag je tot 24 uur na de behandeling niet sporten en tot twee weken na de behandeling geen bezoekje brengen aan de sauna of zonnebank. Blootstelling aan UV-straling kan voor de behandelde huid extra gevoelig zijn en het resultaat van de fillerbehandeling beïnvloeden.

Het resultaat is na 1 week optimaal. Mocht jij niet tevreden zijn over het resultaat van de behandeling kun jij vanaf twee tot vier weken na de behandeling terugkomen bij jouw behandelaar voor een kosteloze controle afspraak! Het effect van jouw behandeling met Radiesse zal negen maanden tot een jaar aanhouden. Bij het gebruik van een hyaluronzuur filler is dit gemiddeld tussen de zes en negen maanden. Hierna kom je weer terug voor een herhaalbehandeling.

Jukbeenderen opvullen prijzen

De prijs voor het accentueren van de jukbeenderen is afhankelijk van de hoeveelheid en welke filler er wordt gebruikt. De behandeling is al mogelijk voor de prijs van €280,- per 1,0 ml  hyaluronzuur filler. Een filler op basis van calcium (Radiesse) kost €619,- per 3,0 ml. Let op! Kijk altijd even op de actie pagina  voor actuele prijsverlagingen. Bij Botuline (rimpelzorg klinieken) b.v. is het ook mogelijk om achteraf gespreid te betalen. Meer informatie vind je op de pagina Gespreide betalen.

Afspraak maken

Botuline (rimpelzorg klinieken) b.v. is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag enkel telefonisch van 09:00 tot 17:00 uur. Bel Botuline (rimpelzorg klinieken) b.v. op het telefoonnummer 0623810747, boek jouw afspraak online via contact formulier rechts boven of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen via 06 23810747.  Een afspraak voor het  is in elke vestiging mogelijk. Liever eerst advies? Boek dan kosteloos en vrijblijvend een consult in. Een behandeling is ook direct na het consult mogelijk.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Instagram
Tiktok
Back To Top
Scan de code