Voor wie geschikt? - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

Automatisch biofibair haarimplantaat en biofibair haarimplantaat is een poliklinische haartransplantatie-techniek, veilig en effectief, die het mogelijk maakt om een ​​hoge, volledig haarverdikkende oplossing te verkrijgen met een natuurlijk en onmiddellijk esthetisch resultaat op mannelijke en vrouwelijke kaalheid op elke leeftijd en elk moment en telkens wanneer het is noodzakelijk om het esthetische resultaat dat verkregen is met andere technieken te versterken.

Het is een moderne alopecia-remedie die alleen wordt uitgevoerd op geschikte patiënten door gekwalificeerde artsen met expertise op de biofibre haarimplantatieprocedure.

 

Het implantaat moet worden voorafgegaan door een anamnese waarbij de nadruk ligt op het identificeren van een ziekte (huidig ​​of verleden tijd) die de positieve uitkomst van de procedure voor haarimplantaten kan belemmeren.  

De geschikte patiënt voor het Biofibre® haarimplantaat:

  • verkeert in goede gezondheid en heeft een gezonde hoofdhuid
  • is niet testgevoelig voor de Biofibre®-tolerantietest
  • heeft een goede hoofdhuidhygiëne en een goede nazorg
  • is zich ervan bewust dat hij / zij periodieke kleine implantaten zal ondergaan om verloren haar te vervangen om het verkregen esthetische resultaat te behouden

Biofibre haarimplantaatresultaten kunnen direct na de implantatieprocedure worden gewaardeerd, waardoor patiënten de gewenste uitstraling en de beste psychologische gezondheid krijgen.

Wilt u meer informatie of wilt u weten of u een geschikte kandidaat bent voor haartransplantatie met deze techniek? Neem dan contact met ons op.

Back To Top