Voor wie geschikt? - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

Automatisch biofibair haarimplantaat en biofibair haarimplantaat is een poliklinische haartransplantatie-techniek, veilig en effectief, die het mogelijk maakt om een ​​hoge, volledig haarverdikkende oplossing te verkrijgen met een natuurlijk en onmiddellijk esthetisch resultaat op mannelijke en vrouwelijke kaalheid op elke leeftijd en elk moment en telkens wanneer het is noodzakelijk om het esthetische resultaat dat verkregen is met andere technieken te versterken.

Het is een moderne alopecia-remedie die alleen wordt uitgevoerd op geschikte patiënten door gekwalificeerde artsen met expertise op de biofibre haarimplantatieprocedure.

 

Het implantaat moet worden voorafgegaan door een anamnese waarbij de nadruk ligt op het identificeren van een ziekte (huidig ​​of verleden tijd) die de positieve uitkomst van de procedure voor haarimplantaten kan belemmeren.  

De geschikte patiënt voor het Biofibre® haarimplantaat:

  • verkeert in goede gezondheid en heeft een gezonde hoofdhuid
  • is niet testgevoelig voor de Biofibre®-tolerantietest
  • heeft een goede hoofdhuidhygiëne en een goede nazorg
  • is zich ervan bewust dat hij / zij periodieke kleine implantaten zal ondergaan om verloren haar te vervangen om het verkregen esthetische resultaat te behouden

Biofibre haarimplantaatresultaten kunnen direct na de implantatieprocedure worden gewaardeerd, waardoor patiënten de gewenste uitstraling en de beste psychologische gezondheid krijgen.

Wilt u meer informatie of wilt u weten of u een geschikte kandidaat bent voor haartransplantatie met deze techniek? Neem dan contact met ons op.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
4 5 1
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
4 5 1
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.

Goede informatie.

★★★☆☆
3 5 1
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.

Super tevreden.

★★★★★
5 5 1
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.

Heel tevreden.

★★★★☆
4 5 1
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal

Deskundig

★★★☆☆
3 5 1
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Olympiaplein 126
1076AK Amsterdam
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Dinsdag van: 13:00 uur tot 20:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

rimpelzorg nederlandse vereniging esthetische geneeskunde

rimpelzorg merz

Back To Top