Haarimplant procedure – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Biofibre haarimplantaat is een veilige, eenvoudige, lichte esthetische chirurgische ingreep voor mannelijke en vrouwelijke kaalheidsoplossing of voor haarverdunnende remedie, uitgevoerd door het exclusieve Automatic Biofibre® haarapparaat en implantaatinstrumenten geproduceerd door Medicap®.

De Automatic Biofibre® Hair Device en Medicap-instrumenten haken de Biofibre omkeerbare knoop en voegen het haar één voor één onder de lokale verdoofde hoofdhuid zonder pijn of ongemak voor de patiënt tot de gewenste haardichtheid is verkregen. PROCEDURA DI IMPIANTO – DEF Biofibre®

Biocompatibel kunsthaar is niet waarneembaar voor natuurlijk haar en ze kunnen elke gewenste kleur, lengte (van 15 tot 45 cm) en vorm (recht, golvend, krullend, afro) dekken. Voor een geleidelijke esthetische verbetering wordt een hoeveelheid van 800-1500 Biofibre Hair per enkele sessie gesuggereerd. Om in korte tijd een hogere haarverdikking op het kruingebied te krijgen, wordt het escaped Medicap High Density MHD® haar gesuggereerd.

Na het implantaat hervat de patiënt onmiddellijk zijn / haar sociale leven, met de gewenste uitstraling en de beste psychologische gezondheid. De onmiddellijke postimplantaatbehandeling omvat een lokale en algemene behandeling met antibiotica gedurende 5-6 dagen. Bovendien wordt de patiënt geadviseerd om het haar voorzichtig te behandelen door abrupte manoeuvres te vermijden om te voorkomen dat vers geïmplanteerd haar naar de oppervlakte beweegt (volledige hechting van het haar vereist 20/30 dagen).

Na het implanteren van Biocompatible Medicap’s® Artificial Hair moeten de patiënten geschikte producten gebruiken, een goede hygiëne en een goede nazorg volgen zoals geadviseerd door de arts die de procedure heeft uitgevoerd. De producten van de Biofibre® haarverzorgingsset zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van Biofibre®-patiënten te voldoen.

Vervolg sessies, indien nodig, om kaalheid gebied te bedekken en haaruitval probleem te verbergen worden uitgevoerd na 3 – 4 weken op hetzelfde deel van de hoofdhuid en na 1-2 weken op een ander gebied.

Om het behaalde resultaat door Biofibre Hair Implant periodiek medisch te controleren, wordt jaarlijkse vezelintegratie voorgesteld. Biofibre Hair Implant is een procedure voor esthetische geneeskunde aanbevolen voor mannelijke en vrouwelijke haaruitdroging, androgenetische alopecia (kaalheid), hoofdhuid littekens en brandwonden en om haarverdikking te verbeteren verkregen met ande


re technieken en wanneer een onmiddellijk esthetisch resultaat vereist is.

rimpelzorg

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Dinsdag van: 13:00 uur tot 20:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code