Voorhoofd rimpels – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Voorhoofdsrimpels, die vaak horizontaal over het voorhoofd lopen, worden veroorzaakt door het op en neer bewegen van de wenkbrauwen. Je trekt je wenkbrauwen omhoog en als gevolg daarvan ontstaan er horizontale voorhoofdsrimpels. Hoe vaker je deze beweging maakt, hoe dieper de rimpels in het voorhoofd worden.

De eerste keuze bij het behandelen van voorhoofd rimpels is vaak een behandeling met Botuline toxine. Deze ontspant de spieren in het voorhoofd die voor beweging zorgen, waardoor de huid en de rimpels in deze rustperiode zich langzaam kunnen herstellen. Als de rimpels al te diep in het voorhoofd zitten, kan naast een behandeling met botuline toxine een behandeling met een filler uitkomst bieden om het voorhoofd weer mooi egaal te krijgen.

Ook de huid zelf kan de oorzaak zijn van de rimpels als deze erg dun is geworden. Wanneer de huid wordt verstevigd met huidverbeterende programma’s, zullen de rimpels minder makkelijk vormen en sneller genezen. Huidverbeterende programma’s voor het voorhoofd bestaan vaak uit bepaalde crèmes voor thuisgebruik (vaak op basis van vitamine A-zuur), dermarollertherapie (in de kliniek en thuis), peelings, laserbehandelingen, microdermabrasie en ultrasoon. Vraag tijdens een consult bij Botuline Rimpelzorg Klinieken aan de arts welk programma of welke cosmetische ingreep voor jou het beste is. Voor een effectieve behandeling van diepere voorhoofdsrimpels is het noodzakelijk om met een filler de rimpels zelf te behandelen. De ideale behandeling bestaat vaak uit een combinatie van bovengenoemde mogelijkheden.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
Instagram
Tiktok
Back To Top
Scan de code