Handen behandeling - Botuline Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content

Handen volume correctie met fillers:

De handen worden vaak vergeten bij huidverjongende behandelingen, ze zijn echter vaak de eerste plek waar huidveroudering begint omdat zij het meest zijn blootgesteld aan de zon en actief worden ze gebruikt.

Naarmate je ouder wordt zul je vanzelf merken dat ook je huid dunner wordt. Dit valt meteen op wanneer je naar je handen kijkt: de pezen en botten worden zichtbaar dus volume verlies, verlies van vet.

Met de Ca product van Radiesse kunnen wij ervoor zorgen dat je handen er weer wat jonger uitzien en hoef je niet continu met je handen in je zakken te lopen! Daarnaast stimuleert Radiesse de eigen collageenaanmaak van de huid. Bekijk hieronder een voor en na foto van de handen.

Je hebt  van 1 tot 1,5 jaar plezier van deze behandeling, hoe lang precies verschilt per persoon en is afhankelijk van o.a. leeftijd, en huidtype, wij kunnen ook perfect de handen volume corrigeren met hyaluroonzuur.

Afspraak maken

Botuline (rimpelzorg klinieken) b.v. is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag enkel telefonisch van 09:00 tot 17:00 uur. Bel Botuline (rimpelzorg klinieken) b.v.  op het telefoonnummer  nummer 0623810747, boek jouw afspraak online of chat met ons op de website. Ook op WhatsApp kun jij een afspraak inplannen via 06 10 882004. of via op de pagina vermelde contact pagina.

Liever eerst advies? Boek dan kosteloos en vrijblijvend een consult in. Een behandeling is direct na het consult mogelijk, als je daar behoefte aan zou hebben!

 

 

Back To Top