Collagenogenesis – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Collageen- De sleutel tot succes

Onmisbaar voor huidvolume en -elasticiteit

Collageen is de belangrijkste bouwsteen van de dermis van de huid, 70 % van het gewicht van de huid komt voor rekening van collageen dat zorgt voor een gezonde en jeugdige uitstraling . Met de leeftijd neemt de hoeveelheid collageen en de aanmaak van nieuw collageen af , verminderen huidvolume en – elasticiteit en gaat de kwaliteit van de huid achteruit. Dit uit zich in het ontstaan van rimpels. weefselatrofie(verschromeling, slinken) en slappere gezichtscontouren.

De generatie van collageen vezels in de ouder wordende huid is de motor van een vicieuze cirkel van afgenomen cellulaire activiteit, minder cellulaire vernieuwing en verlaagde eiwitsynthese ( eiwit aanmaak)

Minder intact collageen – gebreek aan structurele ondersteuning- verlies van activiteit van Fibroblasten- afgenomen collageen synthese is een vicieuze cirkel

Radiesse doorbreekt deze cyclus door de intradermale (binnen de huid) structurele ondersteuning te vergroten en stimuleert zo de activering van Fibroblasten en de productie van nieuw collageen. Terwijl gelmatrix met Calcium vult rimpels effectief, CaHA (Radiesse) stimuleert fibroblasten tot de productie van collageen. Deze procedure in medisch jorgon wordt genoemd als Collagenogenesis (aanmaak van Collageen)

Stevig collageen netwerk, versterkt de huid en geeft een liftend effect.

Makkelijk te injecteren met direct effect van volume correctie en contour correctie

Verbeteren van collageen productie

Drievoudige werking : volumelift, contourcorrectie, huidverjonging

Langdurige effect van 12-18 maanden.

Bijwerking 0%

Impuls van Collageen:

Radiesse zorgt voor een effectieve stimulans van de productie van nieuw collageen. Binnen 9 maande leidt een enkele injectie met Radiesse tot een aanzienlijk dichter netwerk van recent gevormd collageen type I, III en Elastine, terwijl al 3 maande na een eerste behandeling met Radiesse is de huid significant dikker dan voor de behandeling.

Radiesse is goedgekeurd door de FDA sinds 2006

90 % patienten tevredenheid na 12 maanden

Uitstekende verdraagbaarheid en veiligheid klinisch bewezen over meer dan 4000 patienten.

Bijwerking 0%

Referenties :

( Bass LS , et al . Aesthetics Surgery Journal 2010 ; 30: 235)

Mariano Busso. MD  Dermatologist , Miami, Florida , chief of Dermatology at Mercy Hospital Miami, Assistant Clinical professor University of Miami

Moers-Carpi M et al Dermatol Surg 2007 Dec; 33 Suppl 2: s144-51

Wat bieden wij :

Wat bieden wij:

Wij bieden Radiesse behandeling voor zowel volumeherstel  en contour correctie. Tevens bieden wij ook collagenogenesis behandelingen door middel van het inspuiten van een verdunde vorm van Radiesse in gezicht, hals, decolete, handen en de kwabjes onder de armen (kipfilets).

 

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code