PlexR® Soft Surgery – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Plasma behandeling PlexR

Een Plasma behandeling is een veilige en effectieve methode voor non-invasieve microchirurgie ter behandeling van medische en cosmetische indicaties. Het apparaat dat we hiervoor gebruiken is de PlexR en het werkt op basis van plasma-energie.

Plasma bestaat uit geïoniseerde moleculen en wordt in de natuurkunde gezien als de vierde vorm die materie kan aannemen, naast vast, vloeibaar en gas. Wanneer het puntje van de PlexR boven de huid wordt gehouden, ontstaat er een kleine straal met geladen deeltjes, die vervolgens de huid raakt. Het is te vergelijken met het ontstaan van een bliksemschicht, maar dan zeer klein en gecontroleerd. Wanneer de huid wordt geraakt door de plasma straal, verdampen kleine stukjes van de bovenste huidlaag. Hierdoor zullen de huidvezels zich samentrekken en zal er een liftend effect ontstaan. Tevens kunnen huidoneffenheden met deze behandelmethode worden verwijderd.

Wat zijn de toepassingsmogelijkheden bij diverse plekjes?

• Ooglidcorrecties boven en onder
• Huidveroudering, zoals rimpels en fijne lijntjes
• Huidverslapping diverse plekken in het lichaam
• Acne en acnelittekens
• Moedervlekken (naevus) en ouderdomsvlekken
• Steelwratjes (fibroom / huiduitstulping)
• Wratten (zoals ouderdomswratten)
• Xanthelasma (gelige bultjes rond de ogen)
• Angiomen (kersenwratjes)
• Littekens en keloïd
• Striemen (striae)

. Verwijdering overtollige huid in deverse plekken in het lichaam.

 

Een alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie

Hangende oogleden veroorzaken vaak een vermoeide uitstraling, waardoor het cosmetisch erg storend kan zijn. Het is een veelvoorkomend probleem, dat tot op heden, veelal operatief wordt opgelost. Echter is de drempel voor operatieve ingrepen vaak hoog. Daarom bieden wij, naast de operatieve ooglidcorrectie, nu ook een niet-operatieve ooglidcorrectie aan middels de ‘Plasma behandeling van PlexR’. Direct na deze behandeling zal de huid al wat strakker zijn en gezien daarnaast ook de collageen en elastine productie in de huid wordt gestimuleerd, zal het resultaat zich tot drie maanden na de behandeling nog verbeteren.

PlexR® behoort tot de nieuwste generatie medische apparatuur en is één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet invasieve medisch/cosmetische behandelingen. PlexR®-behandelingen worden uitgevoerd door een cosmetisch arts die speciaal voor deze methode is getraind.

Lifting van oogleden, wenkbrauwen en hals zijn erg populair. Evenals het behandelen van rimpels en een verslapte huid. Met de innoverende PlexR®-technologie zijn er tientallen nieuwe medisch esthetische behandelingen mogelijk. De PlexR®-technologie heeft nog maar net zijn intrede gemaakt in Nederland en is hierdoor nog relatief onbekend.

Voor & Na Foto’s

PlexR®werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Plasma wordt in de natuurkunde ook wel de vierde ‘aggregatietoestand’ genoemd. Dit betekent dat het naast vast, vloeibaar en gas, de vierde vorm is die materie aanneemt.

Tijdens een PlexR®-behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma, dat de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Een behandeling met de PlexR® bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. De PlexR® stelt de arts in staat om gericht te liften en bepaalde gezichtszones te remodelleren.

PlexR® kan gebruikt worden voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode en is geschikt voor elk huidtype. De resultaten zijn direct zichtbaar en definitief. Een gesublimeerde huid zal niet in staat zijn zich te “herstellen” van de behandeling, waardoor de resultaten permanent zijn.

Naast het directe effect van lifting en verjonging, is er nog een ander positief effect dat op de lange termijn waargenomen kan worden.

Een behandeling met plasma zorgt tegelijkertijd indirect voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels gestimuleerd. Dit effect, in combinatie met de herstructurering van het bindweefsel, zal de behandelde regio’s een extra boost geven in hun stevigheid en volume.

Reviews

Neus-lippenplooi

★★★★☆
Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !
- Denise

Ik ben zeer tevreden.

★★★★☆
Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.
- Jacqueline

Goede informatie.

★★★☆☆
Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.
- Mw. C

Super tevreden.

★★★★★
Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.
- Angelina

Heel tevreden.

★★★★☆
Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal
- Chantal

Deskundig

★★★☆☆
Vriendelijke, deskundige en overkomende arts.
- Bouwman

Onze vestigingen

ALMERE

Randstad 21-05 F
1314 BD Almere
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

HILVERSUM

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

AMSTERDAM

Maasstraat 128
1078 HP Amsterdam
+31 856 66 62 29
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

Back To Top
Scan de code