skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Een cosmetisch arts in Almere gezocht?

Ben je op zoek naar een cosmetisch arts in Almere? Bij Rimpelzorg Klinieken vind je jouw professionele cosmetisch arts. Op een natuurlijke wijze verwijderen wij jouw rimpels snel, veilig en op een effectieve manier. Of het nu je fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdrimpels betreffen, met onze behandeling zijn deze snel verleden tijd. Onze kliniek heeft inmiddels jarenlange ervaring en is hierdoor gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse behandelingen. Dit doen wij geheel op maat en naar jouw wensen. Ben je benieuwd wat wij je zoal te bieden hebben aan cosmetische behandelingen? Lees verder voor meer informatie of vraag direct een intakegesprek aan met onze cosmetisch arts in Almere.

Voor & Na Foto’s

Wat onze cosmetisch arts in Almere voor je doet

Kies jij net als vele anderen ook voor een cosmetische behandeling bij Rimpelzorg Klinieken? Dan hebben wij een mooi aanbod voor je. Wij kunnen je op diverse manieren van de effecten van huidveroudering afhelpen. Heb je last van kraaienpootjes, nekbanden, kinrimpels, fronsrimpels of hangende mondhoeken? Dan kunnen wij er zorgvuldig en snel voor zorgen dat jouw huid er jonger uitziet dan ooit tevoren. Wens je ons ook in te zetten om je wenkbrauwen te laten liften? Een ideale combinatie met eventuele fillers in je gezicht. Wij bieden tevens behandelingen voor volumeherstel en permanente make-up aan. Ontdek ons uitgebreide aanbod op onze website en laat je adviseren door onze cosmetisch arts in Almere!

Onze werkwijze

Schakel je onze cosmetisch arts in Almere in voor jouw cosmetische behandeling, dan garanderen we je een BIG-geregistreerd arts, die aan alle kwaliteitseisen voldoet. Met de nodige kennis en kunde behandelt onze arts jouw rimpels met een intense filler. Hierdoor trekken je spieren minder snel samen, maak je minder ongewilde bewegingen en zullen je rimpels wegtrekken. De juiste hoeveelheid filler wordt samengesteld aan de hand van je spiersterkte. Vervolgens wordt de filler met kleine prikjes geïnjecteerd. De eerste resultaten zie je al na 3 à 4 dagen, maar het volledige resultaat zie je na 2 weken. Daaropvolgend blijft het resultaat van de behandeling nog 3 maanden zichtbaar. Door vaker een behandeling in te plannen, rek je de tussentijd steeds meer, waardoor je langer van een optimaal resultaat geniet. Benader vandaag nog onze cosmetisch arts in Almere voor jouw behandeling!

Maak een afspraak

Wil je ook onze cosmetisch arts in Almere inzetten? Dan stellen wij graag een behandeling op maat voor je samen. In Rimpelzorg Klinieken vind je een betrouwbare partner. Benader ons via 06-23810747 of mail naar info@rimpelzorg.nl. Maak snel een afspraak met onze cosmetisch arts in Almere voor jouw permanente make-up of fillerbehandeling!

Back To Top