Cosmetisch arts Amsterdam – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Jouw cosmetisch arts in Amsterdam

Zoek jij een professionele cosmetisch arts in Amsterdam? Bij Botuline Rimpelzorg Klinieken bieden wij de natuurlijkste cosmetische ingrepen. Effectief, veilig en zo gebeurd. Jouw kraaienpootjes, fronsrimpels of voorhoofdrimpels zijn binnen een mum van tijd verleden tijd. Wij hebben door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van diverse behandelingen. Geheel op maat en naar jouw wensen. Wil je meer informatie over ons uitgebreide aanbod cosmetische ingrepen? Lees dan verder of maak direct een afspraak met onze cosmetisch arts in Amsterdam voor een intakegesprek.

Voor & Na Foto’s

Wat kan onze cosmetisch arts in Amsterdam voor jou betekenen?

Wanneer jij kiest voor een cosmetische ingreep bij Botuline, hebben wij jou veel te bieden. Onze arts kan verschillende vormen van huidveroudering verhelpen. Denk aan hangende mondhoeken, kinrimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes of nekbanden. Wij zorgen er effectief en snel voor dat jouw huid weer straalt. Mogen wij ook je wenkbrauwen liften? Dit geeft je gezicht als geheel een jongere aanblik. Jij bent voor diverse behandelingen bij ons op de juiste plek. Wens je volumeherstel? Of permanente make-up? Kies voor Botuline, voor een professionele, effectieve behandeling. Laat onze cosmetisch arts in Amsterdam weten wat jouw wensen zijn.

Hoe gaan wij te werk gedurende jouw cosmetische ingreep?

Wanneer jij onze cosmetisch arts in Amsterdam inschakelt voor jouw behandeling, kun je ervan op aan dat deze arts BIG-geregistreerd is en de nodige kennis en kunde in huis heeft. Wij behandelen jouw rimpels met Botuline. Dit zorgt ervoor dat je spieren minder snel samen zullen trekken, waardoor je minder ongewilde bewegingen zult maken. Het resultaat is dat je rimpels straks niet meer te zien zijn. Aan de hand van jouw spiersterkte stelt de arts de juiste hoeveelheid botuline samen. Deze worden met kleine prikjes aangebracht. De eerste resultaten zie je na 3-4 dagen al verschijnen. Echter zie je het meeste resultaat na 2 weken. Het effect van de behandeling blijft 3 maanden aanhouden. Hoe vaker je een behandeling ondergaat, hoe langer het duurt voor je weer een volgende behandeling dient in te plannen. Maak snel een afspraak met onze cosmetisch arts in Amsterdam!

Neem contact met ons op voor een intake

Wens je onze cosmetisch arts in Amsterdam in te zetten voor jouw cosmetische ingreep? Laat ons weten wat jouw wensen zijn, zodat wij een behandeling op maat kunnen samenstellen. Botuline Rimpelzorg Klinieken is jouw betrouwbare partner voor al jouw cosmetische ingrepen. Bel ons via 06-23810747 of mail naar info@rimpelzorg.nl. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Kies vandaag nog voor een cosmetische ingreep en laat onze cosmetisch arts in Amsterdam deze met de juiste zorg en precisie verrichten! Het eerste consult is kosteloos wanneer u kiest voor een behandeling.
Tijdens het eerste consult, dat 20 minuten duurt, worden al uw vragen beantwoord. Als u na het consult heeft besloten om behandeld te worden zal dat consult geen geld kosten. Mocht u afzien van een behandeling dan zijn de kosten 65,-.

Back To Top
Scan de code