skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Liquid neuscorrectie met fillers van de hoogste kwaliteit

Wilt u graag een neuscorrectie in Hilversum, maar vind je het idee van een operatie een beetje eng? Wij van Botuline Rimpelzorg begrijpen dat maar al te goed! De liquid neuscorrectie bestaat uit een combinatie van een hyaluronzuur filler en een Bocouture behandeling genaamd ‘Botuline Toxine Type A’. Voor onze complete neuscorrectie maken wij uiteraard enkel gebruik van a-merk fillers van de hoogste kwaliteit. Let echter wel op: bent u ooit geopereerd aan uw neus? Dan is een liquid neuscorrectie helaas bij u niet mogelijk. Er bestaat in dat geval namelijk een kans op complicaties.

Hoe gaat een liquid neuscorrectie in zijn werk?

Wanneer u de afspraak voor uw liquid neuscorrectie hebt gemaakt, heten wij u van harte welkom in onze kliniek in Hilversum. De behandeling inclusief consult duurt zo’n 30 tot 45 minuten. Tijdens de behandeling in onze kliniek in Hilversum wordt er een filler geïnjecteerd in uw neusbrug. Door het gebruik van deze filler maakt de behandelaar uw neusbrug rechter en wordt de vorm gecorrigeerd. Een prikje Botuline lift de neuspunt, waardoor deze niet naar beneden blijft hangen.

Na de behandeling in Hilversum

Direct na de behandeling mag u de geïnjecteerde zones gewoon bewegen. Wij raden wel aan om in de 48 uur na je behandeling niet aan je neus te wrijven of deze te masseren. Het is mogelijk dat er na de behandeling zwellingen of blauwe plekken ontstaan. In het geval van een zwelling is het belangrijk om uw neus goed te koelen. In de eerste 24 uur na uw liquid neusbehandeling in Hilversum mag u nog niet sporten en in de eerste twee weken na de behandeling kunt u beter niet naar de zonnebank of de sauna gaan. Na twee weken is het resultaat van uw liquid neusbehandeling door Botuline Rimpelzorg optimaal. Bent u toch niet helemaal tevreden met het resultaat? Dan bent u van harte welkom bij ons in Hilversum voor een kosteloze controleafspraak.

Maak een afspraak bij Botuline Rimpelzorg

Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een afspraak maken voor een liquid neuscorrectie in Hilversum? Via het contactformulier of de chat op onze website komt u gemakkelijk met ons in contact. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-23810747. U kunt ook via Whatsapp een afspraak inplannen. Online boeken of met ons chatten hier op de website, of mailen naar info@rimpelzorg.nl is ook mogelijk. Botuline Rimpelzorg staat voor u klaar voor een neuscorrectie in Hilversum!

neuscorrectie hilversum

Adresgegevens van onze kliniek in Hilversum

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

    Afspraak maken

    rimpelzorg nederlandse vereniging esthetische geneeskunde

    rimpelzorg merz

    Back To Top