skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Ooglidcorrectie in Hilversum

Bent u op zoek naar een betrouwbare kliniek in Hilversum voor een ooglidcorrectie? Maak dan een afspraak bij Botuline Rimpelzorg. Bij ons kunt u terecht voor een ooglidcorrectie waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste producten en nieuwste technologieën. Bovendien zijn wij als huidkliniek professionals op het gebied van veel verschillende cosmetische behandelingen Wilt u meer weten over de ooglidcorrectie van Botuline Rimpelzorg in Hilversum? Neem dan contact met ons op en plan een afspraak in.

Behandeling door Botuline Rimpelzorg

Bij een ooglidcorrectie wordt het onderste of bovenste ooglid gecorrigeerd door middel van een operatieve ingreep. In de loop van de tijd kunnen de oogleden gaan hangen en klachten veroorzaken, zoals vermoeidheid of in sommige gevallen zelfs vermindering van het zichtvermogen. Ook kiezen veel mensen voor een ooglidcorrectie vanwege esthetische redenen. Zij vinden hangende oogleden er niet mooi uitzien. Een ooglidcorrectie duurt ongeveer 45 minuten en vindt plaats onder plaatselijke verdoving, waardoor deze pijnloos is. Door de speciale techniek waarmee de snedes gemaakt worden, is er geen sprake van littekens of zijn deze nauwelijks zichtbaar.

Eerste consult gratis bij afname ooglidcorrectie

Wanneer u de ooglidcorrectie door ons in Hilversum uit laat voeren, zullen wij tijdens een eerste consultatiegesprek uw situatie vaststellen. Dit gesprek duurt ongeveer 20 minuten. Tijdens dit gesprek beantwoorden wij ook al uw vragen over de ooglidcorrectie. Kiest u er vervolgens voor om u te laten behandelen, dan is het consult volledig gratis. We zullen u vragen een intakeformulier in te vullen, wat wij naar onze artsen sturen. Deze beoordelen vervolgens uw situatie, en geven aan of de ooglidcorrectie door kan gaan. Als alles goedgekeurd is kunt u in Hilversum terecht voor uw behandeling en natuurlijk de nacontrole.

Onze behandelingen

In onze kliniek in Hilversum kunt u bovendien niet alleen terecht voor een ooglidcorrectie. Onze experts behandelen bijvoorbeeld ook rimpels door middel van botox. Bovendien voeren zij nog meer cosmetische behandelingen uit, waaronder bijvoorbeeld:

 • Vermindering van migraine door middel van botox
 • Behandelingen tegen tandenknarsen
 • Behandelingen tegen spataderen
 • Behandelingen tegen overmatige transpiratie
 • Permanente make-up

ooglidcorrectie hilversum

Ooglidcorrectie? Maak een afspraak

Wilt u uw eerste consult voor een ooglidcorrectie of andere behandeling bij Botuline Rimpelzorg in Hilversum inplannen? Neem dan contact met ons op! Dat doet u via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06-23810747 of een mail te sturen naar info@rimpelzorg.nl. Wij heten u van harte welkom in onze kliniek in Hilversum voor een ooglidcorrectie.

Adresgegevens van onze kliniek in Hilversum

Vaartweg 180
1217 SZ Hilversum
+31623810747
info@rimpelzorg.nl

Maandag tot en met vrijdag van: 09:00 uur tot 17:00 uur.
Zaterdag op afspraak.
Zondag gesloten.

  Afspraak maken

  rimpelzorg nederlandse vereniging esthetische geneeskunde

  rimpelzorg merz

  Back To Top