PMU behandeling Almere – Rimpelzorg Klinieken
skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Jouw PMU behandeling in Almere bij Botuline Rimpelzorg

Wil je een PMU behandeling in Almere bij een gespecialiseerde kliniek? Botuline Rimpelzorg is jouw betrouwbare partner voor permanente make-up. Er elke dag prachtig opgemaakt uitzien, dat wil toch iedere vrouw? Helaas kost dit vaak best wat tijd. En dan hebben we het nog niet eens over de kosten van al die make-up producten gehad. Ben je het zat om uren voor die spiegel te staan? Denk dan eens aan het laten aanbrengen van permanente make-up! Bij Botuline Rimpelzorg Klinieken hebben wij, door onze jarenlange ervaring, veel kennis over verschillende cosmetische behandelingen. Geheel naar jouw wensen en op maat samengesteld. Ben je benieuwd naar onze PMU behandeling? Lees dan snel verder voor meer informatie of neem contact met ons op voor jouw PMU behandeling in Almere.

PMU behandeling in Almere van de beste kwaliteit

Ga jij ook voor onze kwalitatief hoogwaardige PMU behandeling in Almere? Dan ben je verzekerd van een ingreep door een BIG-geregistreerde arts. Onze permanente make-up zorgt ervoor dat jij er de gehele dag prachtig uit zult zien. Wil je een eyeliner aan laten brengen, zodat je hier ‘s ochtends geen tijd meer aan kwijt bent? Of heb je vrij dunne wenkbrauwen en wil je permanente wenkbrauwen laten zetten? In een intakegeprek zal onze cosmetisch arts jouw wensen met je bespreken. Vervolgens stellen wij een behandeling op maat samen. Op die manier ben jij en zijn wij ervan verzekerd dat je straks de juiste ideale permanente make-up voor jou hebt en met een tevreden gevoel naar buiten loopt. Wat wens jij voor jouw PMU behandeling in Almere?

Werkwijze tijdens jouw PMU behandeling in Almere

Onze permanente make-up brengen wij met de meest moderne en veilige apparatuur definitief aan op jouw huid. Deze apparatuur werkt zeer nauwkeurig. Het resultaat oogt dan ook geheel natuurlijk. Onze PMU specialisten brengen de make-up niet te dicht in jouw huid aan. Uiteindelijk zal de make-up door celvernieuwing, UV-licht en lichaamseigen processen gaan vervagen. De pigmentatie blijft echter wel tot 3 à 5 jaar zichtbaar. Wens jij permanente lipliner, lippen, eyeliner of wenkbrauwen aan te brengen? Kies dan voor onze PMU behandeling in Almere!

Maak direct een afspraak met ons

Spreken permanente eyeliner, lippenstift of wenkbrauwen jou wel aan? Laat onze specialisten dan een PMU behandeling bij jou uitvoeren. Kies ook voor onze hoogwaardige kwaliteit make-up. Benader ons vandaag nog via 06-23810747 of mail naar info@rimpelzorg.nl. Je kunt er ook voor kiezen het contactformulier op onze website in te vullen. Wij hopen je gauw te zien voor een PMU behandeling in Almere!

Back To Top