skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Wij zijn er voor jouw PMU behandeling in Amsterdam

Wens je een PMU behandeling in Amsterdam? Botuline Rimpelzorg is jouw specialist voor al je permanente make-up. Elke vrouw wil er uiteraard mooi en stralend uitzien gedurende de dag, maar dit kost wel wat tijd. Om dan nog maar niet te spreken over de kosten van make-up producten. Wens je niet meer uren voor de spiegel te staan? Dan is permanente make-up de ideale optie voor jou! Botuline heeft met haar jarenlange ervaring diverse kennis
opgedaan omtrent diverse cosmetische behandelingen. Deze kunnen wij geheel naar wens en op maat voor jou samenstellen. Wil je meer over weten over onze cosmetisch behandelingen? Neem dan contact op of maak direct een afspraak voor jouw PMU behandeling in Amsterdam.

Onze PMU behandeling in Amsterdam

Indien je kiest voor onze PMU behandeling in Amsterdam, kies je voor cosmetische ingrepen van de beste kwaliteit door een BIG-geregistreerd arts. Onze permanente make-up zorgt ervoor dat jij de gehele dag zult stralen. Wil je permanente wenkbrauwen laten zetten? Of wens je een perfecte eyeliner te laten aanbrengen, zodat je dit ‘s ochtends niet meer hoeft te doen? In ons intakegesprek neemt onze cosmetisch arts graag jouw wensen met je door. Aan de hand hiervan stellen wij een behandeling op maat op. Zo weten we zeker dat je straks met een tevreden gevoel en de beste permanente make-up de deur uit gaat. Neem direct contact op en laat ons jouw wensen voor je PMU behandeling in Amsterdam weten.

Dit doen wij tijdens jouw PMU behandeling in Amsterdam

De permanente make-up wordt gedurende de behandeling definitief aangebracht op jouw huid. Dit doen wij met de meest moderne en veilige apparatuur, die in staat is tot in de millimeter nauwkeurig te werken. Uiteindelijk krijg je een geheel natuurlijk resultaat. Wij hebben speciale PMU specialisten in huis, die ervoor zorgen dat de permanente make-up niet te dicht in de huid wordt aangebracht. Door UV-licht, celvernieuwing en andere lichaamseigen processen zal de make-up gaan vervagen. Echter blijft de pigmentatie van de make-up wel 3 tot 5 jaar zichtbaar. Kies ervoor jouw wenkbrauwen, eyeliner, lippen of lipliner aan te brengen gedurende jouw PMU behandeling in Amsterdam.

Maak vandaag nog een afspraak

Wil je permanente wenkbrauwen, eyeliner of lippenstift aan laten brengen? Kies dan vandaag nog voor een PMU behandeling van onze ervaren specialisten. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor al je permanente make-up. Benader ons via 06-23810747 of mail naar info@rimpelzorg.nl. Je kunt er ook voor kiezen het contactformulier op onze website in te vullen. Maak snel een afspraak voor jouw PMU behandeling in Amsterdam!

Back To Top