skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht

Maak kennis met Botuline Rimpelzorg Klinieken

Wens jij een PMU behandeling in Hilversum te ondergaan? Maak dan eens kennis met Botuline Rimpelzorg Klinieken. Voor iedereen die voorzien wenst te zijn van permanente make-up, hebben wij het juiste aanbod. Wij hebben immers specialisten in huis met jarenlange ervaring in cosmetische behandelingen. Uiteraard worden deze geheel naar jouw wensen samengesteld en uitgevoerd. Na onze PMU behandeling in Hilversum zal je niet meer dagelijks voor de spiegel hoeven te staan. Steeds dure make-up artikelen aanschaffen is bovendien ook niet langer nodig. Over de lange termijn scheelt dit enorm in tijd en geld. Bovendien zie je er natuurlijk elke dag opnieuw mooi en stralend uit. Meer weten? Lees verder, of plan een gratis intakegesprek in voor jouw eigen PMU behandeling in Hilversum.

Ga voor permanente make-up met Botuline

Bij een PMU behandeling in Hilversum kun je er bijvoorbeeld voor kiezen fraaie permanente wenkbrauwen te laten zetten of een perfecte eyeliner of lipliner te laten aanbrengen. Tijdens de kennismaking en het intakegesprek geef je precies je wensen aangaande permanente make-up door, waarop wij een passend behandelplan zullen opstellen. Voor welke behandelingen je ook kiest, de cosmetische ingrepen van Botuline zorgen ervoor dat jij voortaan elke dag van begin tot eind zult stralen. Deze kwaliteit garanderen wij, omdat een PMU behandeling in Hilversum bij Botuline uitgevoerd wordt door louter BIG-geregistreerde artsen.

Onze behandelmethode

Wanneer je daadwerkelijk besluit over te gaan op een PMU behandeling in Hilversum, dan wordt tijdens deze behandeling de gewenste permanente make-up definitief op jouw huid aangebracht. Naast kwaliteit is hierbij veiligheid gegarandeerd, mede doordat de apparatuur van Botuline in staat is tot op de millimeter nauwkeurig te werken. Sommigen van onze BIG-geregistreerde artsen zijn PMU-expert. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in het niet té dicht op de huid aanbrengen van de permanente make-up. Het resultaat zal uiteindelijk geheel natuurlijk ogen en de pigmentatie zal tussen de drie en de vijf jaar goed zichtbaar zijn. Dankzij UV-licht en lichaamseigen processen, waaronder celvernieuwing, zal de permanente make-up na verloop van tijd iets vervagen.

Interesse in een PMU behandeling in Hilversum? Neem contact op

Ben je het om welke reden dan ook zat om telkens opnieuw make-up aan te brengen op jouw huid? Een PMU behandeling in Hilversum is dan een goede optie om te overwegen. Neem contact met ons op om jouw wensen door te geven. Bel 06-23810747, stuur een mailtje naar info@rimpelzorg.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier. Via een intakegesprek komen we er vervolgens snel genoeg achter wat een PMU behandeling in Hilversum voor jou kan betekenen.

Back To Top