skip to Main Content
KIES JE CLINIC DEAL EN MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK! | +31 856 66 62 29 of stuur een whatsapp bericht
Mw.At.

De behandelaar is vriendelijk en ik ben tevreden met het resultaat van de behandeling

Mw. Liesbeth

Message: graag anoniem mijn review plaatsen. dank u wel. Geweldige service en ben erg tevreden. heb mn wallen met fillers laten behandelen en zie al echt resultaten. nog een behandeling en het is perfect. kom zeker terug. Dr Sediqi is professioneel en werkt hygiënisch. neemt de tijd voor je.

Mw. T

Ik heb een behandeling gehad met fillers van het gebied rond de mond met name de lijntjes boven de lip, dit is gedaan onder verdoving en ik heb de gehele behandeling dan ook niet gevoeld. de eerste dag was er sprake van wat zwelling, maar dat zie je met de uren eigenlijk al afnemen en op een heel klein plekje na is t ook niet blauw geworden wat erg prettig is gezien je dan gewoon onder de mensen kan komen zonder dat er vervelende vragen worden gesteld. de gehele behandeling is uit gevoerd door Dr Sediqi die volgens de laatste technieken werkt. het is een vriendelijke man die echt de tijd voor je neemt en professioneel werkt, ik ben zeer tevreden!

MW. D.

Ik kan deze kliniek aanraden, omdat je wordt snel en profissioneel geholpen, het resultaat is precies zoals ik me had voorgesteld.

Mw. Kate

Ik vind de behandelaar, vriendelijk en duidelijk, geeft specifieke informatie en adviezen

Anita

Nu ik 57 jaar onlangs ben geworden en al 12 jaar eigenares ben van schoonheidssalon “De Lavendelhof” ben en ik ondanks mijn goede huidverzorging toch de strijd tegen de zwaartekracht aan het verliezen. Daar heb ik op zich geen moeite mee, maar ik zag er zo vermoeid en chagrijnig uit dat wilde ik niet. Daarom heb ik hulp gezocht bij dr. Sediqi ! Deze zeer bekwame arts heeft mij goede voorlichting en advies gegeven waardoor ik de stap durfde te zetten om “moeder natuur” een handje te helpen met fillers op basis van de lichaamseigen stof Hyaluronzuur. U kunt d.m.v. de voor en na foto’s zien wat zo’n kleine nagenoeg pijnloze inspuiting zo een resultaat geeft, ik vind het een enorme verbetering ben echt SUPER BLIJ! Weg wallen, weg marionetlijnen! Bedankt Dr. Sediqi…………..(01-07-2015)… is een geduldige man die alle tijd voor me heeft genomen die nodig was…. ik ben behoorlijk kritisch geweest, al zeg ik het zelf! Ik zeg……niet te lang wachten, maar op tijd “moeder natuur”een handje helpen, dan heeft u ook niet zoveel eenheden nodig en blijft het ook enigszins betaalbaar! En daarnaast dagelijks uw huid goed reinigen en verzorgen met natuurlijke huidverzorgingsproducten! Sucses en bedankt dr. Sediqi!

Denise

Ik heb mijn neus-lippenplooi laten doen en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Dokter M. Sediqi. Het resultaat is natuurlijk en maakt je zeker vele malen jonger !

Stephanie

Ik was bang voor mijn eerste keer maar hij stelde me op mijn gemak. Zo vriendelijk en professioneel! Minimale pijn en hij doet de behandeling met rust. Het was een goede ervaring en een top dokter! Nooit gedacht dat ik zo een mooi resultaat zou krijgen! Wat ben ik tevreden en blij! Dankjewel dr.Sediqi

Jacqueline

Mijn fronsrimpel, voorhoofd en kraaienpootjes heb ik laten behandelen met botuline toxine. Na 2 weken een vervolgafspraak om te controleren of de spierontspanner het gewenste effect had. Zonder extra kosten is er nog wat bij gespoten, zodat het effect nu optimaal is. Ik ben zeer tevreden. Er wordt tijd voor je genomen en er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren. Over 3 maanden heb ik weer een afspraak staan. Graag alleen mijn voornaam vermelden.

Mw.T.F.

Ik wil echter geen naamsvermelding en foto. Review: Ik heb een behandeling gehad met fillers boven de mond en met name de lijntjes boven de lip, dit is gedaan onder verdoving en ik heb de gehele behandeling dan ook niet gevoeld. Tevens ook een spierontspanner behandeling voor fronsrimpel en kraaienpootjes. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik had geen enkele ervaring met botuline toxine of fillers en omdat er zoveel fout kan gaan, vond ik het belangrijk dat de rimpelzorg kliniek aangesloten is bij het NSVG, want ik vind dat iedereen recht heeft op eerlijke, goede informatie over cosmetische behandelingen. Over de mogelijkheden, de te verwachten resultaten en de risico’s. Dr. Sediqi heeft aan al deze verwachtingen voldaan.

Mw. C

Lang over getwijfeld om mijn frons rimpels te laten behandelen. Na mijn eerste gesprek met de heer Sediqi, was ik er zeker van om me te laten behandelen. Goed geïnformeerd. Na 2 dagen zag ik al resultaal:) super blij ermee.

Cilla

Fillers laten plaatsen bij de rimpelzorg kliniek. Ik ben ontzettend vriendelijk en goed geholpen. Goed advies gekregen en met duidelijke uitleg. Zeer hygiënisch gewerkt en een goede nazorg gekregen. Eindresultaat is fantastisch waar ik enorm blij mee ben. Kortom uiterst tevreden! Cilla (21-05-2015)

Angelina

Er wordt goed naar je geluisterd, en je wensen. De dr. neemt echt de tijd voor, ik ben super tevreden.

Esther

Ik heb mijn migraine twee maanden geleden laten behandelen door middel van botuline toxine. Vrijwel pijnloze behandeling en voor mij een groot succes! Van 2 à 3 aanvallen per week naar 2 per maand. Ik ben zo blij. Aanrader!!

Chantal

Ik ben zeer tevreden, zeer hygiënisch en goede zorg en uitleg over de producten waar dr. Sediqi mee werkt. Ik heb op diverse plaatsen mij laten behandelen en ben erg blij met het resultaat. Heb ook mijn lippen laten vullen met fillers en het is erg mooi geworden , omdat ik smalle lippen had en ze nu voller zijn geworden. Ik kom zeker terug want ik ben zeer tevreden. Groetjes, Mw. Chantal

Mw. B.

REVIEW Met volle tevredenheid schrijf ik deze review, daar ik zeer goede ervaringen heb bij de Rimpelzorg kliniek te Almere. Ik heb op diverse plaatsen in mijn gezicht spierontspanners laten spuiten en voor onder mijn ogen waren fillers een geweldige oplossing tegen een vermoeid uiterlijk. Ik zie er jonger en frisser uit, zonder dat mijn uiterlijk veranderd is! Dr. Sediqi is uiterst professioneel en gaat zorgvuldig te werk. Ik ben zéér tevreden! Groetjes, B

Bouwman

Vriendelijke, deskundige en overkomende arts

L

geweldige service en ben erg tevreden. heb mn wallen met fillers laten behandelen en zie al echt resultaten. nog een behandeling en het is perfect. kom zeker terug. Dr Sediqi is professioneel en werkt hygiënisch. neemt de tijd voor je.

Emilie

Wauuuu ik heb hier geen woorden voor,complete verandering,zie definitief 10 jaren jonger uit,en alleen in 30 min tijd ben ik andere ikke. Wil je zo graag bedanken voor u professionele werk en hele uitleg,ik weet in iederegeval waar ik me bezig ben en welke producten worden gebruikt bij zo een behandeling!! Ben blij dat zo een mooie nette kliniek ook in Almere is ☺Wil je zo graag bedanken voor u professionele werk en hele uitleg,ik weet in iederegeval waar ik me bezig ben en welke producten worden gebruikt bij zo een behandeling!! Ben blij dat zo een mooie nette kliniek ook in Almere is Lekker dicht bij… Bedankt!!..

Wilma

Ik heb de Silhouette soft draadlift behandeling van mijn Kaaklijn en facelift gehad. Deskundigheid is goed, de vriendelijkheid van de heer Sediqi is prima. ik zie er veel beter uit en heb geen last gehad van bijwerkingen en na 1 uur zag men er niets van. Ik heb liever geen foto van mij op de website en dat vind ik wel jammer maar ik ben blij mee met het resultaat.

MW. L.

Klantvriendelijk, gerustgesteld , profissionaal geholpen, duidelijke uitleg, neemt de tijd voor behandeling.

MW.V

Ik kwam met een probleem bij Rimpelzorg kliniek. Onder mijn rechteroog was meer opgevuld dan onder mijn linkeroog en door een andere arts behandeld. Een groot probleem die met goed overleg en veel geduld werd opgelost. Nu is er weer balans in mijn gezicht en ben ik zeer tevreden. Wat mij aanspreekt is dat alles met zorg en rust wordt besproken. Ik wil graag anoniem blijven dus mijn naam wordt niet genoemd.

Mw. K.

klantvriendelijk, goede prijs-kwaliteit verhouding, daadkrachtig , tikkeltje commercieel

Mw. M

Ik wil echter geen naamsvermelding en foto. Review: Ik ben heel tevreden over de spierontspannende behandeling. Na een pijnloze behandeling door de vakkundige dr. Sediqi ben ik van mijn kraaienpootjes en fronsrimpel af. Als de botuline toxine is uitgewerkt, kom ik zeker terug. Met vriendelijke groet, (07-07-2015)

Verder ben ik erg tevreden en kun je de volgende reviewtekst gebruiken met daaronder mijn voornaam Sacha (38 jaar). Ik heb dokter Farhad Sediqi via via gevonden en vond mijn eerste bezoek en kennismaking wel een beetje spannend. Een botuline toxine-behandeling had ik eerder gehad, maar toch is een resultaat erg afhankelijk van de kwaliteit en ervaring van een arts. Dokter Farhad Sediqi was erg vriendelijk en vertelde veel over de mogelijkheden. Het liefst wilde hij meerdere behandelingen uitvoeren, maar dat komt misschien in de toekomst wel. Ik ben 2 weken behandeld voor mijn voorhoofdrimpels, (kleine) frons en kraaienpootjes rond mijn ogen en ben nu 2 weken later erg tevreden met het resultaat. Ik zag overigens na 1 week al de werking van de behandelingen. De behandeling zelf vond ik een beetje pijnlijk, maar ik heb ook wel een lage pijngrens en gelukkig sta je binnen 5-10 minuten al weer op van de behandelstoel. Groet, Sacha

Debbie

Ik weet niet of ik op deze pagina goed zit, maar mij is gevraagd een revieuw te plaatsen dus bij deze. Ik heb bij jullie mijn lippen en marionetten lijnen laten fillen en botuline toxine in laten spuiten in mijn kraaienpootjes . Ik ben zeer vriendelijk geholpen. En wat ik ook heel fijn vond is dat de dokter stap voor stap uitlegde wat hij ging doen. Positief is ook dat je gelijk terecht kan dus geen wachttijd. Ik ben zeer blij met het resultaat. mijn voornaam mag op de page en een foto van alleen mijn mond mag ook op de page. Groet, Debbie.(19-05-2015)

wat onze patienten schrijven in Kliniekervaringen , kopie de onderstaande link en plak op de zoekmachien https://www.kliniekervaringen.nl/kliniek/nederland/flevoland/almere/rimpelzorg-kliniek-569

www.kliniekervaringen.nl

Mw. N.

Ik ben jaar geleden bij Farhad Sediqi voor een spierontspanner behandeling geweest. Ik ben erg tevreden, vandaag ben ik weer voor botuline toxine behandeling

Ria Pommerel

Ik wil iedereen laten weten dat ik zeer tevreden ben met het resultaat, Ik had twee rimpels langs mijn mond naar mijn kin, de rimpels waren behoorlijk diep de (marionetten lijn) heten de rimpels in het vakjargon . En nog fijner vind ik dat het pijnloos is, ik had het niet verwacht maar gelukkig is het wel zo. Ik ben er heel blij mee. En kan het een iedere, die van zijn of haar rimpels af wil aanbevelen. De behandeling wordt door Dr Sediqi zelf uitgevoerd, die man is heel vriendelijk rustig, geduldig en zorgzaam voor de patiënten, hij wil alleen maar dat het mooi wordt, en hij werkt hygiënisch Ik ben zeer tevreden.(25-05-2015)

Ramona

Ik ben zeer tevreden met het resultaat van de behandeling van mijn kraaienpootjes door Rimpelzorg. Na slechts enkele prikjes met botuline toxine, waar je amper iets van voelt, ben ik van die vermoeide blik af. Enkele rode stipjes, verder zag je er niets van. De vriendelijke dokter nam uitgebreid maatregelen om zo hygienisch mogelijk te werken, dat is uiteraard heel belangrijk. Ik kreeg heel attent een koelcompress mee, die kan je even op de plekjes houden, wat ook prettig voelt. Na tien dagen begon ik het verschil te zien en nu, 2 weken na de behandeling, is het alsof ik mijn gezicht van jaren geleden in de spiegel zie. Een jongere, uitgeruste en blije versie van jezelf, wie wil dat nou niet? (02-06-2015)

Mw. M.

Ik wil zoals eerder besproken geen foto en naamsvermelding bij mijn review. Review: “Na twee eerdere vervelende ervaringen met Botuline toxine voor voorhoofd en fronsrimpels bij andere klinieken, durfde ik een jaar geen botuline toxine meer te gebruiken. Drie weken geleden besloot ik om het nog eenmaal te proberen en zo kwam ik via Google search bij Rimpelzorg Almere terecht. Dr Sediqi heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en meegedacht over een goede en passende behandeling. Deze keer gelukkig geen complicaties, ben erg tevreden over het resultaat en opgelucht dat er nog deskundige artsen zijn”

Mw. M.

I did relaxant around my eyes and I am so happy with my result! Doctor Farhad could answer all my questions, he seemed extremely comfortable and experienced. Would definitely recommend him….

Hi Dr. Farhad, As promised here’s my review and feedback. Feel free to post it in the web. —————– I had Botuline toxine treatment in my forehead, between eyebrow areas and also Juvederm filler in the nasolabial folds; and I am extremely pleased with the results.My colleagues are telling me that I look fresh, radiant, younger. I am really happy with the results. The attention is wonderful, very professional and friendly. I would definitely recommend the treatment on this clinic. Thank you! ————-////// Regards, Mary

Back To Top